Jump to content
Българският форум за музиканти

teodo6ko

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

376 профилни разглеждания

teodo6ko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Как може да си купиш Дачия бре... :))

  2. Тонко, бате ти разби всичко децко в мен!!!!!!!!!!!!!!!Ще се поболея!!!!!!!!!!!!Какви времена бяха само!!!!!!!!!!!!!!На тия записи аз съм бил на 16 години е*а си колко време мина от тогава!!!!!!!!!!!!!!Евала момче ти разбули стари спомени у мен!!!Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Това с правата е пълен ташак!И е ненужно при този муз. бизнес в BG!!!!!!!!!!Поне аз така мисля.
  4. Забравих ако някой иска още рок да кликне тук http://www.nie-band.com/
  5. Нещо ново то група N.I.E. http://www.myspace.com/nieband
  6. Доста интересно!Човече ти левичар ли си или просто са объркали панорамите при записа на барабаните?!................майтап!!!Добавете още инструменти и съвсем ще стане хит.Успех!!!
  7. Здрасти EmchoDT, Така съм го направил да свършва! Това му е краят!
  8. Какви хора познаваш бре човек!!!! Никакви кораби!!!! Само аз съм с музикално образование от групата!!! Ще опитаме да свирим авторска музика по света!!! Какво толкова странно намираш в това ???
  9. Общо взето не свирим никъде .................. готвим се за чужбина!!!!!:-) скоро си довършихме албума.Записите са правени в M&S studio............... а снимките в един мезонет... хахахахаха.Радвам се, че ти харесва.Скоро ......... до месец два ще свирим, и ще го обявя в форума.Да дойдеш!!!:-)
  10. Естествено, че не е импровизация ! Отне ни доста време да го направим!Както и труд да го измислим . Иначе ме има само мен защото всащност снимахме DVD и това е недообработен матерял само от камерата която снимаше мен.Иначе ако ви харесва музиката чуйте още от нашият сайт, който е: www.nie-band.com
  11. Звукът съм си го правил вкъщи.На компа, а иначе ще има и студиен варянт, който се прави в момента.Да от класа на Венко Поромански сам, но не свиря с Free style преди свирех Awake.Но вече свиря само и единствено с N.I.E.Радвам се че ви харесва.
  12. Здравейте, Първо да благодаря на Тони за хубавите думи по мой адрес................много мило!!!!! И второ надявам се да ви хареса парчето ми!!!! Поздрави на всички!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.