Jump to content
Българският форум за музиканти

lilia.ivanova

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

lilia.ivanova's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Всъщност аз не мога да получавам лични съобщения. Много моля да ми обясните тук, в темата, какво имате предвид. Предполагам, че това няма да е проблем.
  2. Здравейте, синът ми е на 13 год. и от 6 годишен свири на пиано. Преди две години се наложи да прекъсне заниманията си, тъй като заминахме да живеем в чужбина и нямахме възможност да му осигурим уроци. Преди свиреше на руско акустично пиано, а сега се налага да купим дигитален инструмент по ред причини. Искаме да му вземем добро пиано, максимално приближаващо се до акустичното. Обиколихме музикалните магазини и от предложените инструменти се спряхме на тези три: 1 YAMAHA CLN 535 2 KAWAI CN 35 3 KAWAI CA17 Може и да има и други подходящи варианти в този ценови клас. Моля ви за мнение и съвет, защото избора за нас е много труден. Благодаря ви предварително за отделеното време и помощта.
  3. Здравейте, много бих искала тази колекция за моя син, който свири на пиано. Моля ви, да ми ги изпратите на lilia.ivanova@mail.bg Благодаря ви от сърце!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.