Jump to content
Българският форум за музиканти

bloodygerry

новаци
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    vokal

bloodygerry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Страхотен концерт!Абе който си може си го може !Моите уважения към Георги Христов - ама не може да се сравнява с италианците за съжаление- Ерос пича просто си пее леко и без да врещи ....то това е пеенето ,а не да крещиш като изоглавен ..........Страхотен концерт !!!!Звездите са звезди - и не е случайно че са такива !Много се изкефих !Професионалисти отвсякъде!
  2. Добро е наистина !Но вокалите не ми допаднаха- не са лоши ,добри са ,но не са запомнящи се - просто минават и заминават ...Но композицията е на ниво!
  3. Браво ! И аз съм много щастлива че има такива музикати в България !И песента е готина и е изпълнена страхотно !Ако трябва да съм честна клипа не ме грабна ,но пък оценявам че ако разполагахте с достатъчно средства и той би бил прекрасен !Успех !Вокала наистина е добър !ЗАрАДВАХТЕ МЕ момчета !Успех !И смърт на чалгата!
  4. Темата е страхотна ! Може би наиситна би трябвало да се прави музика само тогава ,когато имаш наистина да кажеш нещо !За съжаление музиката сега се е превърнала в индустрия и се прави на конвейр без никаква смислена идея - просто така за печалба,затова и няма нещо запомнящо се напоследък !Уж много музика ,а всъщност само празен шум....И на мене ми е тъжно !Всичко се вкарва в някакви стандарти и за да успееш трюбва да се съобразяваш с тях иначе няма да те продават ...трудно е да загърбиш музикалната индустрия ,би трябвало да си независим и музиката ти да е хоби ,тогава може би би се получило нещо истинско....ако нямаш грижа за насъщния ,въпреки ,че понякога парите са огромен стимул
  5. Абе пич щом имаш клиенти кво ти пука ....казах си мнението !за всеки влак си има пътници!Въпрос на вкус един вид ...всеки си има различна естетика !На мене ми звучат евтино това е !Като видях цената ти много се зарадвах ама като чух за какво става дума оцених наистина професионализма на хората с които работя в момента !Успех !Вместо да се засягаш извлечи полза от мнението ми амакво съм седнала да пиша и аз ...успех!!!!!
  6. от това което чувам да ти кажа честно не би могъл да искаш повече .... ....... общо взето малко кръчмарски са ти аранжиментите ...не се обиждай ама си казвам мнението
  7. Ами щом не намираш занчи много им искаш !
  8. Според мене файда ако има тя ще е за тях - щом ти ги искат без пари - явно ще използват музикалните ти идеи да спечелят от тях - ще направят някви компилации които ще качат на сайта пък може и да ги продават после - знаеш ли ги- няма да правят нещо ако не са на далавера !защо не ги попиташ дали няма да ти платят затова че ги използват ???На един мой познат която се занимава с такива неща- ми каза че ще му платят от някакъв сайт да могат да ги сложат там - да са в сайта и да ги слушат посетителите ,но той като композитор ще получи някви пари за това - значи би трябвало да плащат...не е лошо да ги попиташ дали няма да платят преди да се съгласиш !!!
  9. Ти като си толкова взискателен никога няма да си намериш певица - особено с това негативно отношение !Естествено че всеки си има изисквания за работата и за мястото на което ще работи - това че на тебе не ти отърва - не значи че певиците са ти виновни !Не може една жена да тръгне на другия край на света с когото и да е - особено пък с непознати хора ! А относно това дали са нужни певиците - ще ти напомня да гледаш филма оркестър без име - там много ясно е показана ситуацията !Навсякъде в тия заведения - извинявай много - ама хората ходят там да си приказват и никой не ще да слуша някви супер виртуозни изпълнения- виртуозните изпълнения са на голямата сцена !Така че като искаш да правиш музика - изявявай се на голямата сцена - няма какво да са ти криви певиците !щото ако не са певиците няма работа за вас - това е истината - така че трябва да си ги къткате а не да се правите на много отворени !Певицата продава оркестъра !това си е правило номер едно !разбира се че хората се радват и на мъжките изпълнения ,но без певица просто няма начен да си намерите работа ,затова се отнасяйте с уважение !И ако имате толкова страхотни ангажименти - и сте толкова добри без певица - какво си седнал да се оплакваш тука - бачкай !Ама истината е че без певица не може !А истината е че най-търсени са дуата- защото излизат най- евтино !така че ти може да искаш да работиш с група ама като няма работа за групи - най- лесно за певицата е да си има клавирист и веднага да си намери работа а не да чака месеци я да излезе нещо за група я не - и освен това работата като дуо е много по- лека за певицата отколкото работата с група - а парите са същите - така че няма кво да се дразниш- всеки си гледа интереса ! щото е ясно че при тази работа - всеки иска музиката да не дразни - да се свири тихо и няма място за някакви кой знае какви сериозни изпълнения !Така че и ние си избираме това ,което ни устройва !
  10. и от кои си най- доволен ? Ще се радвам да споделиш
  11. не мисля че въпроса ми не е точно зададен- очаквах отговори от типа на -" да аз съм записвал с еди- коя копания и струваше толкова и толкова"- а не общи приказки - то на мене ми е ясно че цените варират- просто очаквах отговори от хора които са го правили да споделят опита си - и то конкретно- аз така обикновено правя по форумите- като има въпрос отговарям конкретно от моя личен опит по проблема не пиша само за да напиша нещо и да си запълвам времето - затова се дразня от плоски коментари- и това че един е написал добре - с това изчерпва ли се темата ?
  12. за сведение само ще кажа- незнам дали е вярно но уж запознати ми споменаха ,че последния клип на КАРИЗМА -само клипа - струвал 22 000 евро- но спонсора ги дава - така че..........
  13. тук едва ли ще намериш отговор от компания- почвой да звъниш наред и да ги питаш и така - аз тука попитах ,ама видях ,че полза няма- най- добре сам да си свършиш работата - звъниш наред и казваш какво те интересува
  14. отговорил ми е за което му благодаря- съжалявам че постинга ми е писан докато той му е отговарял затова така се е получило !Интересно защо повечето хора по форумите нямат какво съществено да кажат по някоя тема и си търсят повод за заяждане- във всички форуми има такива екземпляри!А относно сметката- въпросът ми беше без рекламата и клиповете - така че отговорът ме устройва ! Мерси!
  15. да ама в България -за да издадеш албум трябва да имаш спонсор ,който да плати на тая компания- така че ......просто питам колко ще ми струва- ориентировъчно то е ясно че цените са относителни ,но все пак имадолна граница и горна такава нали?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.