Jump to content
Българският форум за музиканти

barni

Members
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно barni

  • Рожден ден 01/01/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Klavir

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

barni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря, струва ми се разумно
  2. Прочетох темата. Просто исках съвет за процесор, който ще ми върши работа само за това за което посочих и се надявах да ми предложите по разумен вариант като цена.
  3. Помагайте, жената реве за процесор. До колкото я познавам ще го използва само да и "държи" терци. Дайте предложения!!! Извинявам се ако има вече такава тема.
  4. Намери спектакъла на ансамбъл Българе "Това е България". Там че чуеш и видиш разликата във фолклорните области. Има торент тракери в които е качен целия спектакъ.
  5. Това не са ноти точно за кларинет както твърдиш колега.Тези хора са от школи по кавал, гайда и гъдулка. Подкрепям 3232
  6. Много музика ти трябва но наистина много, няма как да ти ги изброя трябва да научиш и сола не да направиш отсвир и куплет да ги редуваш 2 пъти както мога да го чуя и у дома на уинампа.Не искам да те Отегчавам но като ти гледам 5-те песни които знаеш май тая години не си за кръчма.И учи всичко защото го има момента в който идват и да си поръчват песни,а ако не я знаеш и чичкото е мутра става кофти.
  7. От Веселин Хасабалиев във Хасково
  8. Б.х маа му с таз машинка ша им скрия шапката в кръчмата
  9. Значи става въпрос за едно малко уредче на което може си настройваш инструмента пише ти херците някой може ли да ми каже нещо повече за тях.И на какъв да се спра, ако някой каже и приблизителна цена идиално.Знам че едно време били много скъпи. Извинявам се ако темата не е за този раздел.
  10. Ето тези дискусий правят фолклора ни уникален
  11. И внимавай как го прибираш.Скайп barnitu
  12. Здравейте значи интересува ме пръстовката на окарината имам една у дома и имам желание да се науча да свиря на нея.Моля ако някой може да ми помогни ще съм му много благодарен. Весели празници
  13. Вий чувате ли се бе МУЗИКАНТИ??????? Правите проблем за Българската народна музика!!!! Нямам думи. Определено има огромна полза от такъв раздел от почти 3 години съм регистриран в тоя форум и само се въртя и се чудя къде да напиша нещо полезно,защото във форума има само: Барабани,Китари и бас ей тва е. Определено съм за раздел за народната музика не само защото се занимавам с нея и тя е нашия фолклор,а защото форума е за музика, а това е музика.
  14. Бях гледал преди много време един клип едни пичове свиреха Дунавско хоро на Дико Илиев в метал вариант точно това което търсиш.Пък за хоро виж в града който живееш няма ли библиотека отдел изкуство там ще намериш ноти за тамбура и ще я направиш
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.