Jump to content
Българският форум за музиканти

audiofreak

newbies
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About audiofreak

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 07/08/1947

Previous Fields

 • Инструмент
  натопорчен

Contact Methods

 • AIM
  на лично съобщение
 • Website URL
  http://на лично съобщение
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  в стаята
 • Interests
  музика, жени
 1. audiofreak

  Sugarbrew - Leave It Alone

  Жестоко грънчче... Барабаните и баса носят нов микс, но и така парчето разцепва. Края можеше да още по-разностранен и полу-завършен. Браво!!!
 2. За жалост няма да мога да присъствам... наистина лоша новина.
 3. audiofreak

  Samplitude/Sequoia

  Прочетох за някакъв проблем, когато записваш няколко тейка, записваш, записваш и накрая като дадеш опция да запази тейковете, като изтрие последния, всичките се изтривали. Предполагам може би има нещо общо с настройката да прави или не отделни файлове за всеки тейк... още не съм пробвал да видя дали и при моята версия ще се държи така.
 4. audiofreak

  Samplitude/Sequoia

  Ако се абстрахираме от факта, че Sony Acid като интерфейс наподобява Reaper на 100%, като начин на работа нямат много общо. Обаче все повече се убеждавам, че Samplitude и Reaper имат много общи неща, макар и да не изглеждат по един и същ начин. Дори мисля, че в Reaper има опция за импорт на някави Samplitude-ски файлове... но говоря по памет.
 5. audiofreak

  Guitar Rig

  Аве доколкото знам Прозорци 7 (наброй) излиза в края на октомври. Какво толкова пищите не ми е ясно...
 6. audiofreak

  Как се прави мастеринг ?

  Аз пък отказвам да помпам.
 7. Абе всеки демонстрира и нека да демонстрира каквото си иска. Аз демонстрирам първичност, доколкото мога необремененост и пълно забавление от музиката. Хич не ме е грижа за някакви си микродецибели вповече на касата. Което не пречи да коментирам нещата в тази посока, които явно се интересуват до такива подробности. Демото е за да демонстрираш нещо. В работата ми получавам "демота" (не става въпрос за музика) в най-различни състояния и изработка. Хората със стил си личат още с първото отваряне на файла. Същото е и с музиката. И с каквото си искате. Същото така си личат и хората с престорен стил, само заради да сме по различни.
 8. audiofreak

  Баси мам*та

  Що си фен обърни внимание и на Unleash The Archers, Eths, To-Mera и доста други има...
 9. audiofreak

  Samplitude/Sequoia

  presly, Pro версията ли или?! Ако ми подскажеш на лично в кой брой на "Държавен вестник" е излязла, ще съм ти благодарен.
 10. audiofreak

  Cubase/Nuendo

  ^ абсолютно си прав! Така е. Явно вече от три години като не ползвам Cubase съм позабравил някои неща. Половин час се лутах докато си наглася сигнала. Да, за 4-ката става въпрос... обнародваната и напълно работеща версия. Даже е версия 4.1.3.853. Работи си, ама пусто катo си свикнах на Reaper... Половин час се лутах докато си изкарам канал към DSP ефектите към драйвера. После съвсем изключих за Bus и VST Connection. И първоначално доста повечко RAM ми заема... Ето още една мостричка с DSP вградени в kX драйвера ефекти (ала Devin Townsend) пълно импровизе: Mostra
 11. audiofreak

  Digital Dream

  Guitar Pro, екстричка! Биват но са твърде стандартни за моя фкус... разбирай, мелодични, терцовки или както там искаш ги наричай. Иначе доста добре владееш Guitar Pro.
 12. audiofreak

  Cubase/Nuendo

  Екстра си работи. разпозна си ми VST-папката, входове изходи от Kx драйвера, чудесно. Аз инсталирах тази дето е около 170 MB. Добре работи, макар че ми дава вповечко закъснение когато използвам routing за разлика от този в Reaper. Имам предвид външни DSP ефекти, които изкарвам от ASIO Connections и Send-овете. Иначе си е екстричка. Обаче нещо... нищо ново не видях като начин на работа. Като старата SX 3 си е. Леко попроменени картинки и някои прозорци като Export, Tracks и няколко други. Между другито тази инсталация няма нужда от специални емулатори на тапи (или са си вградени) и с нищо не пречи на SX 3 инсталацията за простосмъртни. Ето един примерен, по-скоро идеен проект с акустична китарка и чат пат мелодийка с мънкане, която записах (от стар SX 3 проект): Dowdy Donkey Мисля да я оставя, ако някой реши да прайм колаборация и да колаборираме.
 13. audiofreak

  Cubase/Nuendo

  Сеа ше я видя...
 14. audiofreak

  Cakewalk Sonar

  Виж дали имаш(е) на трака ти в Sonar възможност да запишеш изходящия сигнал на трака, така както си му сложил VSTi плъгина. Ако не може значи трябваше май първо да направиш Bus трак, да свържеш (send или не знам как е и аз там в другите програми) трака с VSTi-то към Bus трака и вече да записваш само сигнала влизащ именно в Bus трака. В Reaper това си става с просто кликане на иконката за сигнала на трака дето ти е китарата с китарния VSTi модул и даваш: Record Output (избираш дали mono или stereo) и си готов. Запсиваш си звука както си излиза от модула с ампове, ала-бала...
 15. audiofreak

  Www.thounds.com

  Ясно е, че е заигравка с думите. Thoughts and Sounds. Мисля, че е нещо подобно на Ninjam програмката, но нямам идея все още. Все пак за хора обичащи "бъркочите" е идеално. Затва го пускам тука.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.