Jump to content
Българският форум за музиканти

pavelkondov

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

pavelkondov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. И аз искам да потърся някои съвети за свиренето с кардан. Винаги съм свирел на единичен педал с цял крак, но с тази постановка краката ми бързо се уморяват при двоен педал. Каква постановка предлагате? При настройка на самите педали - желателно ли е да са еднакво тежки и на двата крака, или според лично чувство. Ако вкарам по-навътре чукчетата и олекотя педалите ще се промени ли положението?
  2. Някой друг да може да каже нещо по въпроса?
  3. Здравейте! Като много колеги имам страхотен проблем с намирането на място за комплект акустични барабани, коeто да не включва война със съседите. Направих едно бързо търсене и ето това: http://gemamusic.net/index.php?page=shop.p...138&lang=bg ми хвана окото, защото е сравнително голям (повечето предложения, които намерих, се състояха от барабанче, фус машина, каса и два тома). Ако е възможно дайте мнение дали си струва като качество и цена. Не знам дали ще е възможно да се намери такъв комплект с кардан или да се добави такъв по-късно, но бих бил изключително доволен при тази възможност. Най-важно за мен е максимално реалното усещане за истински барабани. От много хора съм чувал че електронните са много улесняващи и развалят техниката и усещането за свирене на акустични. Споделете и вие вашето мнение по този въпрос, защото не съм отписал напълно електронния комплект като вариант. Всяко мнение, съвет и предложение ще бъде високо оценено
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.