Jump to content
Българският форум за музиканти

Glen Sobel

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Glen Sobel

  • Рожден ден 08/01/1977

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.glensobel.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Palma de Mallorca

Glen Sobel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Glen Sobel не е кой знае какво. Наистина доста добър и техничен барабанист е. Не се обиждай,но Shanon Larkin няма място и няма шанс да се класира из между редиците на Virgil Donati,Dave Weckl и Denis Chambers. Тук нещата са доста далечни и говорим за коренно различна музика,свирене и умения. Трябва повечко да погледаш Virgil. И ето тук мога да те изненадам приятно с един Български барабанист,който е личен приятел с Virgil Donati и Dave Weckl. Ходил е в Америка на drum събирания и jam sessions. Eто виж го нашият Стоян как кърти : http://www.youtube.com/watch?v=4F4e52WRfeA
  2. Останах доста впечатлен и приятно изненадан от Simon Phillips. Невероятен е. Супер перфекционист е. Virgil Donati е способен да комплексира всеки.
  3. Благодаря ви за мненията. Наистина сега има доста барабанисти с различни стилове. Virgil Donati е способен да комплексира всеки.
  4. Тук не става въпрос как върти палките и тнт. Ако си го гледал внимателно и слушал точно какво свири,може да разбереш колко е добър и техничен. Ако говорим за богове това са Virgil Donati , Denis Chambers , Dave Weckl и тнт.
  5. Грешката е моя. Исках да напиша Ron Jarzombek. Той е брат на Bobby Jarzombek,който свири в Spastic Ink. Инъче съм много добре впечатлен и се накефих доста на Charlie Zeleny. Супер е .
  6. В Blotted Science барабанист е Bobby Jarzombek. Доста техничен и има много агресивен стил. Бих казал по-точно енергичен. Главно е барабанист на Spastic Ink. Тук вижте някои изпълнения на Bobby Jarzombek: http://www.youtube.com/watch?v=YZZVC0V7G1Q
  7. Значи ви хареса Glen Sobel. Той е барабанист на Impellitteri. Интересна група. Glen Sobel има и доста участия с Paul Gilbert: Тук прави реклама вероятно на тези барабани:
  8. Доста барабанисти харесвам: Virgil Donati,Mike Mangini,Mike Portnoy,Dave Weckl и много други. Последните 2 години доста ме заинтересува стилът,техниката и начинът на свирене на Glen Sobel. Какво мислите за него ? Лично на мен в момента ми е любим барабанист,както и Virgil Donati. Поздравявам ви с две изпълнения на Glen Sobel:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.