Jump to content
Българският форум за музиканти

HaSLeS

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно HaSLeS

  • Рожден ден 07/23/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

HaSLeS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. HaSLeS

    Още фукня

    Евала! Заслужено място, много успехи му желая!
  2. @blr Много благодаря за адекватния отговор и съветите! Иначе не съм много сигурен, но мисля че сегашните ми са с навивка от неръждаема стомана и опрделено има една болка в пръстите ми след свирене.
  3. Мерси, може да изтриете темата. Ще обиколя магазините и ще реша на място.
  4. Мерси за информацията! Казаното от теб за момента ми подсказва да си взема пак 100, пък следващият вече може да помисля и за друго. Иначе баса ми е Washburn t12, а за струните не мога да кажа нищи защото го купих с тях и още тогава си бяха заминали ама бях принъден да не ги сменям поради финансови причини ;( @Свилен Бас прегледал съм повечете от въпросните теми, но не успях да направя избор от тях и за това реших да попитам. Да вметна освен казаното до мемента, че съм се мераклисал на Ernie ball, може ли да споделите мнение за тях, след което мисля, че темата може да бъде изтрита, за да не създава разни конфликти и да се пълни с коментари от рода на "ползвай търсачката".
  5. Здравейте на всички! Днес по кофти стечение на обстоятелствата скъсах струна и ми се налага да ги сменя за пръв път откакто имам китарата. Не знам каква марка да избера, за това реших да се допитам до вас! Ще съм благодарен ако можете да ми препоръчате марка, като се има предвид, че в общи линии (се опитвам да) свиря пънк/хардкор/металкор и попринцип се замислях в последно време да пробвам някой комплект струни 110 (досегашните ми бяха стандартни 100) и да видя как е звученето им. Ще съм много благодарен ако можете да ми помогнете!
  6. Съжелявам ако мястото на темата не е тук, или вече има такава тема, но искам да попитам някой от вас може ли да ми препоръча учител за района на София. Нямам особени финансови възможност, та ще се радвам ако някой знае човек, който не взима скъпо и все пак може да ме научи на нещо (като не става дума разбира се за супер ефтини уроци, от които няма да науча нищо, търся нещо на приемлива цена, което да си заслужава). Ще се радвам ако някои от вас може да ми помогне, а ако има нещо нередно в темата, моля да бъде изтрита от модераторите, благодаря!
  7. HaSLeS

    Проблем с кубето

    Отстраних проблема, моля темата да бъде изтрита.
  8. HaSLeS

    Проблем с кубето

    Здравейте колеги! Днес след двумесечно събиране на пари се сдобих с кубе. Всичко беше чудесно до преди 5 минути когато при включването избумка басово и лапичката за индикиране че работи изгасна. Каквото и да опитвах звук не изкара и мисля че съм го изгорял. Какво може да му се е случило евентуално и какво съм направил грешно ако наистина е изгоряло? Моля за помощ защото съм крайно отчаян в момента, просто с такъв кеф дадох парите спестявани от закуски и да го прееба на първия ден още :)
  9. Супер беше просто! Мерси на всички за съветите и че ми позволихте да се докосна до инструменти за които само мога да си мечтая да имам като се науча да свиря някога
  10. Хм а да попитам понеже вчера си купих бас и все още не мога да свиря (ама грам ) на тази среща (ако се организира все пак) ще може ли да бъде посетена и от такива като мен, ако не друго поне да гледам тия дето могат да свирят кво правил, белким се обърка нещо и науча нещо от там
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.