Jump to content
Българският форум за музиканти

ManyG

новаци
  • Мнения

    39
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

ManyG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ManyG

    Миркофон- Избор

    SP VTB1 за какво ми е като от миксера си имам фантомно напрежение ?
  2. ManyG

    Миркофон- Избор

    За стая ( за записа ) съм предвидил едно килерче което да изолирам с дунапренени панели. Целта ми е да постигна г/д добър звук. С него ще записваме няколко момчета. До момента имам Soundcraft Notepad102, едно миди и карта fast pro нa maudio. Цената която мога да заделя за мик ( без кабели, стойки и филтри ) е 300-350 лв. А по натам смятам да заделя и за един компресор.
  3. ManyG

    Миркофон- Избор

    м/у Studioprojects B3 и AKG PERCEPTION 220 кое е по добро те цените им са г/д еднакви
  4. ManyG

    Миркофон- Избор

    Трябва да взема микрофон за вокали. С него ще се записва хип-хоп. Ровех се из нета и попаднах на няколко модела. Колебая се м/у: http://www.thomann.de/gb/akg_perception_220.htm http://www.thomann.de/gb/the_tbone_sc1100_...ranmikrofon.htm и http://www.thomann.de/gb/the_tbone_sct700_...renmikrofon.htm Посъветвайте ме кой да взмема или ако имате предложения за друг до 300 лв.
  5. да но аз нямам Firewire на лаптопа...
  6. Колебая се м/у М-Аudio Fast Track Pro и Еmu Тraker Pre
  7. Препоръчайте ми външна (защото съм на лаптоп ) звукова карта за около 200-300 лв. Разполагам с: Компютър: Due processor 2.2GHz -4gb DDR3 Пулт: Soundcraft Notepad102 Мик: AKG Perception 220 Midi keybord: M-Audio KeyRig 49 Мисля да си взема и един компресор Alesis 3630, но първо искам да си взема аудио интерфейс
  8. отделил съм малко пари за клавиатура и се спрях на тези двете : Behringer UMX49 M-Audio KeyRig 49 цените са им еднавки но гледам че Behringer имат някакви потенциометри отгоре. Коя от двете бихте ми препоръчали да си взема?
  9. ManyG

    Cakewalk Sonar

    На FL studio има опция да може да си свириш на piano roll-a с клавиатура а не със синтезатор. Та въпроса ми беше как на Сонар мога да свиря с клавиатурата ( а не с midi keybord )
  10. ManyG

    Cakewalk Sonar

    нещо недолових смисъл в поста ти
  11. ManyG

    Cakewalk Sonar

    От каде се пуска опцията да свириш на с клавиатурата на Сонар 7 ?
  12. ManyG

    Миксиране

    Как си миксиране вокалите ? През какви филтри и ефекти ги пускате :?
  13. NEW - НОВА ПЕСЕН, NEW TRACK ,НОВА ПЕСЕН, ManyG & Gadnia ft. Doroteq - Love U - ТЕГЛЕТЕ ОТ http://phr33.hit.bg Пр слушане
  14. Pesni4ka za dushata Maimunite & ManyG Ft.Bogito - Iskam Te Do Men Moje da si q svalite ot http://r-e-x.co.nr/m/ Pr Slushane
  15. ManyG

    FL Studio

    защо като инпортна миди в FL-a и не ми ги възпройзвежда като звук каде ли не небърках и пак не се става Как да го оправя ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.