Jump to content
Българският форум за музиканти

Stareca

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Stareca

  1. Допълвам публикацията, поради големия размер на снимките!
  2. Здравейте на всички, притежавам две стари цигулки- вероятно от 30 те години на 20 век. На гърба на едната, под грифа има надпис Steiner. Втората е с лъвска глава, вместо със стандартния охлюв- няма надписи по тялото. Предварително благодаря!
  3. Благодаря сърдечно! Аз, разбира се, няма да се справя сам, но ще потърся подходящия човек! Ако не успея, имам път и ще се възползвам! Поздрави от Пловдив
  4. Възможно е темата да не е за тук! В този смисъл, предварително се извинявам, но все пак. Въпросното кубе Rocktron Rampage r50c, като цяло работи добре, но при превключване от чист към гейн канал/ръчно/ рязко затихва!? Може ли някой да сподели опит с подобен проблем? Какво може да е, дали е поправимо? Благодаря!
  5. http://guitar.ru/articles/instruments/guitars-of-ussr.html http://sovietguitars.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?83203 Ето няколко доста интересни реализации от недалечното минало! Някой, някой....?
  6. Stareca

    Les Paul модел

    http://www.musiciansfriend.com/guitars/michael-kelly-patriot-decree-electric-guitar
  7. Stareca

    Les Paul модел

    За тези 1000 лева можеш да си купиш Michael Kelly Patriot decree - много добра китара, с доста възможности.
  8. Доста изчерпателно! Много благодаря! Притежавам такъв, но на грифа пише made in Japan, а тялото и типично като за американски. Пак благодаря!
  9. Здравейте на всички! Не съм активен потребител във форума, не съм и профи- просто фен на китари. Много ми се иска да разбера нещо повече за моделите на Фендер от т.нар. Ера на Дан Смит и, в частност, за модела с два потенциометъра. Ако някой има такава, както и всеки който поназнайва нещо по темата и реши да сподели - предваритирално благодаря!!! Може и да почерпя, ако е от Пловдив
  10. Изключително изчерпателно! Благодаря! Наистина, основно ме интересуваше инфо за китарата, но повече знание е по -добре от по-малко! А самия инструмент е класен, наистина! В последните 3-4 години през ръцете ми минаха, има -няма, 60 тина китари, но по-добро не бях пипал. Нямам предвим Гибсън, Виджие или нещо от високите класове- за тях наистина нямам ясна представа, но Епифони, крамери, фендери, фернандес, ямаха, инди, рейвън- да! Отново благодаря, а и на японците - за изгъзицата! Поздрави от един фен!!!
  11. Много благодарен ще бъда, ако някой може да ми сподели информация за тази китара : http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=467138;page=1;#paging Въпросът ми е за последната китара, марка Suzuki. http://kiril61.snimka.bg/hobby/my-guitars.467138.32872447 Благодаря предварително!
  12. Я да се включа и аз! Притежвам китара Raven RP450 - semi hollow body, според мен отлична реплика на PRS. Май, тази марка не е позната в БГ. Доколкото разбрах, е американска семейна фирма, а инструментите се произвеждат в Корея. Ще бъда благодарен, ако някой сподели мнение. На мен ми струва около 700 !
  13. http://bazar.muzikant.org/105145,auction_id,auction_details
  14. 0898812599 - Това му е телефона! А името му е Иван Вълчинов.
  15. Ехо! да не прегоря?

  16. Здравей! Китарата мога да ти я продам за 350 , като разходите по транспорта са за твоя сметка.

    Нова струва 450 евра!

  17. Здравей, пич!

    Мога да ти предложа уникална за цената си китара. Марката е Farida Hypersonic FH-39. Нова е 339 евро, аз ти я предлагам за 380 лева. Китарата е в перфектно състояние- страт тип, HSS -конфигурация на адаптерите, тремоло, Уилкинсон ключове. За още 20 кинта ще ти подар 30ватово кубе- не е върха но свири прилично. Кабелът е бонус.

    ще трябва да си платиш пътните, ако ти г...

  18. Здравей! Сега виждам, че си ми писал!

    Студиото е още в наличност, така че , ако те интересува - пиши!

  19. Уместна реакция, особено, ако не си брал ядове! Смей се!Желая ти да не ти се случва!!!

  20. Ще се включа и аз, защото съм в сходна ситауция! Факт е, че оттърване от рока няма, пич! Дерзай и хич да не ти пука... Е, ако започнеш да се увличаш от скъпи инстументи...може някоя твоя роднина по сватовство, може да се понамръщи, даже да повика, но това част от чара . На мен примерно ми се карат, ако свиря след 23 часа.
  21. Vintage VR100LM?

  22. Bolt-on e! Не ми е работа аз да пиша, но ми е известно!

  23. Каква китара би те заинтересувала?

  24. Не съм се отказал, да знаеш! Потърси пазар на лаптопа - наистина е до...

  25. Здравейте госпожи и господа! Живо ме интересува има ли някой впечатления от този модел китара : Applause guitar AA14-2. Успях да разбера, че е американско производство. Правена е от Ovation до към 1985 и е с алуминиев гриф. Ако някой притежава такава и има преки впечатления, моля да ги сподели.. Както и да предположи цена! Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.