Jump to content
Българският форум за музиканти

NoOne

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

NoOne's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. ^^ Момичетата винаги приличат на бащите си Надявам се, не го сваляш
  2. Когато си с 5 черни китари, черни колани, черни кабели, черен амп и черни тениски, не дразни окото и когато кабинетът ти е черен
  3. Виж и аз определено не бих ползвал розов кабинет. Определено не са ми по вкуса и повечето дизайни на МГ(може би с някои изключения ). Но трябва да му призная, това което съм пробвал си работи както трябва(че някои неща и повече). Защо просто не оставите човека да оформя неговите неща според неговите вкусове и неговите възможности. Адски ми е любопитно как изглеждат решенията на системата диференциални уравнения, за съставен сейзмо осцилатор от 4 групи от по два демпфирани по отделно елемента. Ако имаш групите от функции, дай му ги на доктора да си помогне, когато преизчислява демпфирането Ако си спомням правилно, по дефиниция демпфиране е намаляване на качествения фактор. Бих добавил - и дори като индуктивност Шегата настрана! Господин Манов, хората тук ви слушат, обичат и уважават. Дори понякога доста зад границата на разумното. Моля Ви, проявявайте повече отговорност към тях, те нямат теоретична и в повечето случаи практическа подготовка да се усъмнят в думите ви. Има съществена опасност четящите не-техници да облепнат с нови предразсъдъци и митове, което значително би усложнило плуването им в и без това доста сложната материя. С цялото си уважение ви моля, да обмисляте полезността, за тези хора, на нещата които публикувате. По никакъв начин не искам да омаловажа приноса Ви тук. Доста хора разчитат на Вас, Вашето мнение и Вашата помощ. Просто моля за малко повече сдържаност в мненията. @Модераторите: Имам предложение, поради зачестилите сблъсъци между специалисти и "направи си сам" хора, ако е възможно да се отдели "направи си сам" в подфорум на този за непрофесионални изработки(надявам се, да не е за непрофесионален ремонт ) Така всеки "направи си сам" ще може да получава по зъбите във форума за специалисти и обратното. А това би трябвало рязко да приближи световния мир и разбирателство... пардон консенсус И да не забравя, Респект, Течен!
  4. NoOne

    Motorhead

    Кърти Респект Само барабаните съвсем леко дразнят(мен ме дразнят )
  5. Мен ме интересува. Може и то точно сега
  6. NoOne

    Процесор?

    Ако беше ми го казал преди 4 години, щях да си спестя доста разходи Жалко, че мъдростта да слушаме другите идва с опита(когато вече не ни е нужна)
  7. ^ - минимално входно напрежение 11.5V - пад на напрежение в стабилизатора(dropout) 2V - Абсолютен максимум (точно преди да изгори )35V - максимално входно напрежение на регулация 23V - "комфортен" режим на регулатора при 15V ^^ Консумацията ти е спрямо изходното напрежение 9V, а не спрямо входното. Произвеждат се варианти на 7809 от 0.5 до 1.5А потърси конкретно за твоите буквички. За входното напрежение - 20V е леко гранично, но имаш 3V запас до нелинейния режим на регулатора.
  8. Поради по-голямата дължина на струните, малко омеква при бендове. И малко пада състейна. И малко се разваля тона
  9. NoOne

    medium vs jumbo frets

    Отново да уточня. Свири дори по-трудно. Ако понатиснеш малко повече, височината на тона вече е друга. Иска доста прецизност при фретване на тона, на която за съжаление не винаги съм способен(това поради бездарие ) Повтарям, че за нормален китарист, не би трябвало да е проблем.
  10. NoOne

    medium vs jumbo frets

    Едната ми китара е с джъмбо. Хем са по-височки, хем са по-закръгленички. Става нещо като псевдо scalloped, много лесно вибрато(просто донатискаш струната). Доста време свиквах, но предполагам, че за нормален китарист ще си е чисто предимство.
  11. Любопитно ми е, ако си го пробвал, до колко помага?
  12. NoOne

    Китарни ефекти

    ^ Респект По личен опит - не само български феномен. Справка Encyclopædia Dramatica
  13. NoOne

    Люлеене на тона

    ^ Къртиш. Респект. Всеки с бърз тунер го е забелязъл, но диференциалните уравнения в частни производни дават отговор защо. BTW Ефектът прилича ли на фленджър? При стратовете се получава от силни магнити на адаптерите много близо до струните.
  14. NoOne

    Китарни ефекти

    Тотев хайде без к(в)алификации. Не всички във форума са национал-социалисти. Подкрепям. И според мен има доста проблеми с терминологията и българския.
  15. Точно: Гугъл като калкулатор: 12 lb in kg
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.