Jump to content
Българският форум за музиканти

AFTER-THE-RAIN

Members
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About AFTER-THE-RAIN

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 06/26/1982

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • ICQ
  276685149
 • Skype
  after-the-rain

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Домашна ракия!
 1. Екстра!!! Идем!!! Дими, трябваше в 9:00АМ да го направиш
 2. AFTER-THE-RAIN

  Glastonbury!

  Аз, лично, с мойта банда ще се пробваме, па да видим. Пуснах темата миналата седмица, и не знам защо някой я изтри... Това е музикантски форум, и мисля, че всеки тук има право да получи тази информация, както и да опита късмета си. А, ето за какво точно става дума: Glastonbury Поздрави и успех на всички!!! (ако ще се трие отново - моля, поне ми драснете ЛС да знам къде бъркам)
 3. AFTER-THE-RAIN

  Ъпсурд-ите на една държава

  орк. Климатик!!!
 4. AFTER-THE-RAIN

  Thin Red Rock Week 2

  Феста беше убийствен! Страхотна организация! Стеф и Ачо, определено са доста добра комбина! Пичове, благодарим за страхотния фест и всичко което направихте за да се чувстваме толкова яко! Поздрави! Марто
 5. AFTER-THE-RAIN

  Архангелов ден е!

  Викс, добре си се сетил! Вярно, всеки си има ангел-пазител! Снощи, при опит да си запаля колата всичко лумна в пламъци... Чист късмет, че сега мога да пиша това... Ще ида да запаля една свещ! Успешна седмица пичове!!!
 6. Аз се чувствам ужасно тъпо, че не присъствах а вместо това цял следобед седях в кварталната гумаджийница... Надявам се да е минало добре и да видим скоро видео Поздрави!
 7. AFTER-THE-RAIN

  Default

  Ужасно много благодарим на Елена и Валката за съпорта!!! Данке!
 8. AFTER-THE-RAIN

  Бира..

  Като говорим за бира... http://www.funvid.eu/index.php?page=videos...p;vid_id=104784
 9. AFTER-THE-RAIN

  Tc Nova Repeater

  ^ Семпъла е записан на разделен бридж на сингъл... Поста е за Дилей, а не за китара... ПС: Ако, се наложи, ще разказвам за китарата, която е с доста опит и годинки...
 10. AFTER-THE-RAIN

  Tc Nova Repeater

  Съвсем скоро, се сдобих едно от последните изделия на TC Electronic. Много се чудех дали дали да не взема RE-20 на Boss... Е, не съжалявам изобщо!!! Малко си поиграх тази вечер от скука и се получи това: http://soundcloud.com/mart-pen/delay-theme Китарата (Schecter C-1XXX) е през Garland-a ми в Крънч канла, Рипийтъра е в Лооп-а, а от там в TC Konnekt 6. Лееееко си поиграх в Кубейс-а (спийкър сим. и малко компресия и ревърб) Поздрави!
 11. "Педал борда" (Neutrik Cables & Connectors + Cordial) ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ГАЛИН!!! Три години (вече) имам амп, който ми дава всичко, което някога съм искал!!!
 12. AFTER-THE-RAIN

  Toontrack's Superior/EZdrummer

  Здравейте, Имам проблем с визуализацията на семплера на Tootrack Superior Drummer. Какво искам да кажа? Ами зареждам нов проект, след това F11, зареждам Superior Drummer. До тук, всичко звучи съвсем нормално, обаче на екрана, не ми се отваря самия семплер. Когато се опитвам да го извикам от VST Instruments панела, не се случва нищо. Опитах с други ВСТ-та там това го няма. Пробвах следното: Отворих съществуващ проект, за да проверя дали изобщо работи въпросното ВСТ - работи. Чете си MIDI без грижи. Опитах с CUbase LE, който дойде с картата ми и е инсталиран. Там всичко е наред-виждам го! Преиснаталирах Cubase, Superior Drummer-a, обаче нищо не се случва...Това вече продължава няколко дена. Дайте някакъв съвет, че аз се изчерпах. До сега не съм имал такива проблеми, и не знам вече какво да направя. Благодаря!
 13. Предполагам, става дума за студиото в приземния етаж на сградата на Балкантон, а не за Графити (което е на полседния етаж).
 14. AFTER-THE-RAIN

  Schecter -мнение

  Аз, лично, като един ЛП фен и собственик на Шектър, мога да кажа че по-удобна китара от Шектър не съм вхащал. Имам и Епи ЛП Къстъм който също е убийствен, но това е друга бира. Ако трябва да избирам м/у Ибанез, ДЖаксън и Шек, не бих се колебал изобщо да налазя още един Шектър...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.