Jump to content
Българският форум за музиканти

10f

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

10f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Пръсни го със спрей лак. Първата ръка съвсем леко и финно отдалече. После втората и третата ръка може по-отблизо. След всеки слой - 1 час съхнене. За да стане добре ще трябва да пръскаш целия топ на китарата, иначе ще личи нееднородното покритие. Маскирай бриджа, грифа и в дупката сложи парцал или балон.
  2. 10f

    Сценична треска

    Да не би да се казва Зигмунд Фройд случайно? - щото тва е негова философия, но той е германец мисля. Според мен най-добре е човек да се занимава с нещо до излизането на сцената за да не му остава време да се "самопанира".. и после да излезе на един дъх без да се замисля. Оттам нататък е лесно вече..
  3. 10f

    Cry Baby на Dunlop

    Ухаа , и аз искам такова. Някой да каже на новобранец кат мене къде мога да го купя (от Бургас съм) и за кви пари долугоре? Едно време имах едно Bespeco уауа и с него се учех. Ма го изгубих и оттогава има-няма 10години.
  4. Здравейте на всички, много ма много ме кефи форума и тъй-като ми омръзна само да чета рекох си и аз да се включа. Моя амп е Fender G-DEC. За домашни условия и импровизации е идеален. Вътре са му готови СТЕРЕО пресети с възможности за промяна, дръм тракове, миди ин/аут, запис на кратки рифове и много още... За песимистите да им кажа, че като седнат да го чуят, няма да усетят как ще се измушат 2-3 часа. Бе голям гъдел.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.