Jump to content
Българският форум за музиканти

Венцислав Върбанов

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    бас китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://onebg.blogspot.com/

Венцислав Върбанов's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за отговора. Просто ме интересуваше дали някой от хората тук във форума не е хващал този модел в ръка. Китарата и сам мога да я преценя, но реших да попитам, защото най близкият магазин до гр. Силистра е на 120 километра в гр. Русе. Там съм сигурен, че я имат в наличност понеже са вносители на STAGG. Нали знаете, че Българина обича да разбере всичко за стоката преди да похарчи парите.
  2. Мисля да си купувам нова ел. акустична китара. Бюджета в който смятам да се побера е до 300 лв. Засега съм се спрял на STAGG SW203CETU-BK. Китарата е с активна електроника. Глава на грифа и тяло са от палмово дърво. Дървото на грифа и струнника са от клен. Ключовете са маслени. С 20 позиции. Метални-бронз струни. 4 лентов еквилайзер и вграден тунер за настройка на китарата. Китарата в БГ е на цена от 280 лв. Моля за мнение, понеже съм чувал доста негативни мнения за STAGG. Но аз съм на друго мнение след като чух този звук: цъкни тук. Ще се радвам, ако някой ми даде бърз отговор на въпроса.
  3. Благодаря, старая се. Ако някой има видео с добро качество и добро изпълнение с удоволствие ще го поместя в www.lessonsbassguitar.blogspot.com. Ще съм радостен и ако вие спомогнете за развитието на блога.
  4. Пускам ви едно сайтче от You Tube на мой приятел от Италия. Обoжавам таланта, който притежава Massimiliano. Разгледайте клиповете има доста ценни работи. !!! http://www.youtube.com/user/MassimilianoAtzeni !!!
  5. Полезен блог с видео уроци по бас китара: www.lessonsbassguitar.blogspot.com
  6. Здравейте. Преди доста години (като тинейджър) се занимавах активно с музика и по конкретно свирех на бас китара в няколко Силистренски банди. Близо 10 години не бях пипал китара, но напоследък пак се зарибих. Изчетох доста полезни теми в този форум. Попаднах на доста интересно четиво. Понеже искам да бъда полезен на начинаещият басист, спретнах една блог страница с видео уроци. Ето го и самият блог, разгледайте го: www.lessonsbassguitar.blogspot.com. Видео уроците са взети от www.freebassguitarvideos.com. Просто в блогът се работи по лесно, всичко е подредено. Имам намерение за в бъдеще да го направя още по голям. Надявам се да бъда полезен на www.forum.muzikant.org.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.