Jump to content
Българският форум за музиканти

V3n0m

Members
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно V3n0m

  • Рожден ден 04/15/1994

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    kristiyan_15
  • Website URL
    http://myspace.com/TalonsOfTerror
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

V3n0m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Ето тук предлагам да се качват уроци с тажка музика. Death, Melodic Death, Black, Death Core, Metal Core и т.н.т. До няколко дни ще кача нещо от скромните ми познания. Enjoy!
  2. Тая с комунизма разцепва
  3. Mom I wana' fucking pee... Mom I wana' god damn shit... Mom I wana' SLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP... Mom i wana' hug... Ето така...
  4. ^^еми щом не са се качили на сцената,най-вероятно даже никой не ги е канил
  5. Понеже никой не пише в моята тема да питам и тука, къде може да се забие един качествен деткор?
  6. V3n0m

    G. Rock

    Е ти направо ги застреля, ама пък трябва да кажа, че си ужасно прав. Нямя значение. Госпожиците и пича зад барабаните и така разцепват.
  7. V3n0m

    Къде?

    Та с т`ва просто описание искам да питам и да обсъдим Where the fuck Дет метъла е харесван и обичан в България. Както знаем тук у нас музика се прави със силикон в циците, но все пак понякога се пълнят и метъл клубовете. Точно затова "понякога" става въпрос. Както знаем (но доста хора не признават) дет метъла набира една може да се каже широка популярност. Дори и тук у нас. Та основният въпрос е къде са тези хора? Кой е града с преобладаващ дет метъл по клубовете? И кои са тези клубове?
  8. Старо куче на нови номера не се учи както и да е... Браво много добре се е получело
  9. най-вероятно е от звуковата карта, защото моята също е вградена и Guitar Rig ми прави същите проблеми
  10. Значи моите уважения към всички, ама така не се прави! Един култов чалга текст трябва да е много прост. Там покрай липата бръкнАх и под полата, ама ритна ме овцата и скопи ми ма*ята Пр. Ох *урво умряла, с всички си се е*алал Ох, не ти ли втръсна, дай сливата ти да пръсна. То слива ли беше, б*х тая яма с тебе, баче, можеме да влезем двама Пр. Ох *урво умряла, с всички си се е*алал Ох, не ти ли втръсна, дай сливата ти да пръсна. То пък кво се оказа, да е*а нейната мама от п*тката насрана гонорея ме хвана. Та е те тва е от мен. Keep walking...
  11. Ама тоя Славчо още ли го дават по телевизията . А на Сигнал както на още други любими артисти им е време да залязат
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.