Jump to content
Българският форум за музиканти

Hendrix94

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • AIM
    obi-wan_kenoby

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Hendrix94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Обществена Репутация

  1. Става въпрос за помещение, в което да можем да свирим постоянно с брат ми (и други хора, като(ако) намерим) без да пречим на съседите. Лошото е, че си нямам идея нито от изолация, нито от акустично третиране нито от каквото и да било в областта. И никакъв опит. Само желание. Не знам как стои въпроса с гаражите, защото май външните клетки нямат ток. А в офис сградите няма ли да е същия проблем изолацията? Иначе ако имаш някво инфо, как се прави това със стая в стаята, метни насам.
  2. едва ли е възможно...предполагам, ще търсим друго помещение. ако имате идеи, споделете
  3. не е същото с електронни.. мерси все пак
  4. Също забравих да кажа, че стените са тухлени.
  5. Става дума за звукоизолация на таванско помещение, което смятаме да използваме за репетиционна. Въпроса е какво да направим, за да не чуват съседите отдолу (съседите са само отдолу, другите страни са външни). Дали ще може да изолираме само пода и едната страна, която е към асансьорната шахта, или ще трябва да изолираме всичко? Какво да използваме за изолацията? Четох тук http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/5551-oeoiiecieaoeey/page__hl__%E8%E7%EE%EB%E0%F6%E8%FF__st__15 за минералната вата и гибсокартон. Гибсокартона няма ли да резонира гадно? Как ще стане ватата за пода? Няма ли да потъва? Ще се чува ли отдолу? Има ли смисъл да се инвестира в това помещение? Снимки от помещението: http://img689.imageshack.us/g/dsc0081ns.jpg/ тхкс Сега видях за тоя Ауралекс http://www.auralex.com/sound_isolation_sheetblok/sound_isolation_sheetblok.asp Той колко ще излезе за 15тина квадрата някъде?
  6. Hendrix94

    Fuzz?

    Мерси! Наистина трябваше да потърся.
  7. Hendrix94

    Fuzz?

    Разбрах, че Динакорд докарват от Томан. Някой пробвал ли е да поръчва през тях и има ли някакви отзиви?
  8. Hendrix94

    Fuzz?

    Разгледах из тубата и нета тоя angry fuzz и ми се стори доста интересен. Продават ли го някъде тук в БГ? Ако не, откъде мога да поръчам примерно? p.s. А и също имате ли някви впечатления от Fuzz Factory-то?
  9. Hendrix94

    Fuzz?

    Можете ли да ме насочите към някакъв фъзз? Търся звук нещо като от края на 60те.
  10. Hendrix94

    Струни Ernie Ball

    напоследък и аз като ходих до фактор и РФ никви струни нямат
  11. За да не правя нова тема ще пиша тук. Така имаме помещение (едно мазе в едно читалище) което е голямо 3,5м на 7м. Идеята е да направим една стена от гипсокартон, за да стане по малко примерно на 4метра или на 3,5м, да го изолираме като сложим на стените минерална вата и ги затворим с корк примерно и да направим от тия пана за акустиката вътре. Та въпросът ми е дали има нещо с което да се съобразим още. Дали примерно гипсокартона да е прекалено лек за това и да стане някаква много здрава ревербация. Или пък е по-добре да я оставим така дълга. Мерси предварително.
  12. а някаква в Бургас знаете ли?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.