Jump to content
Българският форум за музиканти

petruccy

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно petruccy

  • Рожден ден 03/27/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Profile Information

  • Gender
    Male

petruccy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Nikoniko... Благодарим за пожеланията! Искам, за съжаление, да опровергая твоите думи. Нито желаем да лежим на славата с кого сме свирили, нито желаем някой да ни "чеша" егото - достатъчно покритие имаме към него. Нека излезнем от дребната махленска детайлщина... Както споделих в по - горен пост - даваме всичко на готово, желаем разивитие, а това развитие не става без външна помощ. Колкото и едни музиканти да разбират от запис на песни, заснемане на видео клипове, връзки с обществеността, маекетинг и прочие... Не стигат. Ако искаш качество - трябват кадърни хора.
  2. Не сме революя з, а и определено не сме американски поддръжници. Както е написано в по - горния ми коментар - имаме изграден наухау, така че коментара Ви не съдържа голяма доза идейност Благодарим, все пак
  3. С оглед на качественото развитие на сегмента и пласмента към таргетираната част на почитателите си, най – излъчваната в родния ефир, за 2014 година, българска рок - група търси кадърен, сериозен и амбициозен мениджър за бъдещите си проекти. Групата има завиден опит в музикалния бранш. Свирили са на една сцена с изпълнители като Uriah Heep, БТР, Сигнал, Силвия Кацарова и други. Техни клипове са излъчвани по БТВ, НОВА, БНТ, MTV Rocks, BOX TV, BG Music channel и други. Представяли са досегашните си проекти в едни от най - известните и реномирани български клубове като Студио 5, Playground, Sofia live club, Joy Station, бар Мармалад, Extravaganza, Библиотеката и др. Групата е абсолютен рекордьор по отношение на гледаемост (български рок) във всички видео платформи. Търсеният човек трябва да: 1, Е запознат отлично с портфолиото на групата. 2, Организира медийните и радио изяви . 3, Координира екипа при видеозаснемане на даден проект. 4, Поддържа връзка с предавания и интернет платформи. 5, Следи и контактува през нашата „Facebook“, „Instagram“, „Тweeter“, “Youtube”, “Vbox7”, “Google +” СТРаници. 6, Допринася за клубните изяви, по възможност. От своя страна предлагаме: 1, Теоретично и практическо развитие в мениджърската дейност. 2, Създаване на многобройни, ценни контакти в медийния и музикален бранш. 3, Финансово възнаграждение, в зависимост от постигнатите цели. 4, Разучаване в детайли и прилагане на ноухау‘а на групата. 5, Диамична и приятна работа 6, Млад амбициозен екип, с готовност за нови идеи. Изиксвания към желаещите: 1. Имат Средно, Средно - специално или Висше образование (препоръчително е студенти), специалност мениджмънт, музика, икономика и/или търговия. 2. Притежават усет в мениджърската дейност. 3. Контактни и мотивирани хора, с желание за развитие. 4. Готови да поемат отговорност. 5. Вслушват се в съветите и желаещи достигане до най – доброто решение. 6. Притежават упоритост, търпеливост и аналитичност.
  4. Спешно търсим басист за фестивала "РОК НА ДУНАВ" в Румъния на 21ви юни.Хедлайнери са Uriah Heep !!! Поемаме храна, преспиване и път има и хонорар за него, Басистът ни трябва за 6 кавъра и 2 авторски песни ! ЗВЪНЕТЕ - 0884638560 - Марто
  5. работата е такава, че платихме дадена цена, която беше уговорен преди това, а като записах барананите цената стана различна - май и на тях инфлацията им е подействала и увеличиха цената с 20%. А пък около половин час за запис на 4 минутна песен, мисял си че е пре - достатъчно... още повече ако става на въпрос за ел. барабани ЛЕК ВИ ДЕН, КОЛЕГИИ !!!
  6. Здравейте, пичове. Работата е там, че трябва да запиша най - семпло едни партитури за една песен - става въпрос за 20 минутна работа. Вече сме записали всичко по песента, само че едно студио ни изнудва и не дава сесията на барабаните. За това ми трябват спешно ел. барабани - колкото да има звук, ние ще си мастерираме после. Някой ако може да услужи (за 20 - 30 минутки) - да пише. БЛАГОДАРЯ предварително !
  7. Елате в НОВАТА РЕПЕТИЦИОННА в кв.Х.Димитър /София/.За китарите разполагаме с два чисто нови LINE 6 с вградени ефекти,готови банки със звук.Саунда на кубетата е перфектен.Удобното е че две китари могат да звучат абсолютно еднакво.За басът-Beringer кубе.Също с ефекти .Имаме и бас китара-CORT.Барабаните също са чисто нови-MAPEX с кардан.Също нов.С тънка верига която го прави по-бърз.Барабанистите знаят защо.За тях сме се погрижили и с ново,удобно и вечно пренебрегвано столче.Клавирът е YANAHA с активна клавиатура.С много възможности.Смесителен пулт YAMAHA с ефекти т.е.-вокалите ще звучат като в зала а не като в тоалетна.Саунд картата на PC-то е Sound Blaster Creative т.е. имаме ресурси за всякякъв тип запис-от демо до студиен.Микрофони EV.Последно по място но не и по значение-климатик. За контакти- 0884/638560 и 0878/603773 e-mail: noise_studio@abv.bg Сайт Надяваме се да ви хареса!С нас поне е така!
  8. Аз знам една в Хаджи Димитър...готинка е и е широка а пък вади и чист звук и е на втория етаж .... 0884638560-10 лева на час е и...изглезжда новичка...даже момчето дет я държи казва,че я е отворил октомври www.studionoise.com ето сайт да видите оборудването
  9. тази е нова и е хубава http://studionoise.com/
  10. пробвай тази в Х Димитър-0878603773.Добра е.
  11. В кв.Х.Димитър до Шела след мост Чавдар има нова репетиционна-чиста и просторна,изобщо не е като бардаците в които съм ходил.Звукът е много добър с нова техника и климатик,за 10лв.Изкефих се.Ще останете доволни 100%. 0878603773 / 02 9455890
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.