Jump to content
Българският форум за музиканти

Al Tod

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Al Tod

  • Рожден ден 09/22/1979

Profile Information

  • Gender
    Male

Al Tod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. При мен не тръгнаха парчетата. Иван музиканта - 1. Твоето първо не е вярно. 2. Второто е вярно колкото първото ти. 3. "Елементарна" теория на (а не по) музиката е много подвеждащо понятие, защото поне 95% от хората занимаващи се с музика нямат и идея колко е неелементарна без значение дали си в 5 клас или си на 50 години. Може да се приеме за елементарна в сравнение с музиката като цяло, защото тя обхваща много сериозен спектър от научни дисциплини, в които няма скали и гори, а много дълъг период от време, в който човечеството ако щеш математически се е борело да имаш днес темпериран строй и да строиш акорди. Искам да кажа да не омаловажаваш музиката с някакви тези и да не мислиш, че правиш някакви открития. Не искам да звуча грубо, но просто за мен изказването ти и терминологията която използваш показват само неуважение към музиката. Но пък в крайна смета нали рока е за сваляне на мацки, така че да не ти пука Успех на групата!
  2. Приеми моите сърдечни поздравления! Изключително силна композиция, с много удачно подбрана оркестрация. В днешно време много трудно може да попадне човек (поне според мен) на толкова изразителна творба. Общо взето си отворил дупка във времето и тези близо седем минути отлитат от живота ти за секунда, за която си благодарен, че я е имало. Като настроение (и само като такова) има сходство с някои произведения на Secret Garden, но твоята композиция като изразена мисъл ми харесва повече от тях. Единствената ми забележка - при влизането на пицикатите в средния регистър според мен малко влизат в конфликт с лявата ръка на пианото и се заглушават взаимно. Поздрави!
  3. Много жалко, че по-нагоре прочетох "се казваше бандата". Изключително музикантски парчета. Коментарите за записите и звука в този случай са незначителни. Поздравления, за хубвата музика, която сте преразказали с ваши думи!
  4. Привет, поздравление за прекрасната песен! Бяхте ми от фаворитите в един конкурс, в който участвахме заедно. Аз не разбирам много от музика, но мисля, че наистина е по-добре да ориентирате аранжимента към рок звучене. Момичето пее страхотно, дуета ви е идеален. Въпреки, че отдавна не съм в течение с родната поп и рок музика, смятам, че парчето си е хитова балада отвсякъде. Желая ви много заслужени успехи!
  5. Благодаря за положителните оценки! Вярно е, че има стандартни подходи на места, но е малко недъгаво да редиш соло за китара на квадратчета За барабаните също съм съгласен, дано някой ден да ги тупа някой истински рокаджия, а не прост класик като мен Но съм щастлив, че оценихте идеята като цяло. Отново, благодаря !
  6. Привет, колеги Това ми е сефтето в този форум, дано не ви разочаровам от самото начало. За композицията - правена е изцяло с VST, за съжаление. Надявам се един ден да и сложа поне живи китари и барабани. Понеже познавам съвсем малка част от вас да кажа - основно се стремя към хорова и симфонична музика и това би могло да се приеме по-скоро като експеримент, затова бъдете снизходителни Надявам се да оцените повече идеята, звука на всичките ми произведения е много зле принципно. Ето и парчето: http://bg-sonic.com/player.php?pl=playlist...4&work=3021
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.