Jump to content
Българският форум за музиканти

ivko1985

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    ivko1985
  • Skype
    ivko1985

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Свищов

Последни посетители

860 профилни разглеждания

ivko1985's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Обществена Репутация

  1. ivko1985

    Death - Spirit Crusher

    Браво! Много добре се е получило! Ще се радвам да чуя още. Например Flesh and the power it holds или други парчета от този велик албум!
  2. Този филм наистина е голяма простотия.
  3. Да, видео никой не се сеща да пусне...поне напоследък.
  4. ivko1985

    Taisto Guitars

    Има цени в сайта, който сте посочили. Ето това са написали: LOADS OF FEATURES - WIDE CUSTOMIZATION SCM - Standard Custom Made - prices starting from 2299 EUR ACM - Artist Custom Made - prices starting from 2800 EUR ECM - Elite Custom Made - prices starting from 3600 EUR
  5. Не се заяждам, но какво значение има това? Или имате надежда да се окаже някакво по-качествено "дърво"?
  6. Колега, струва ли си да се вземе и чанта за почти 100 лева за този THR? Ако можеш да кажеш впечатления за Yamahata ще съм благодарен!
  7. В Гугъл излиза един сайт на гръцки, където се продава някаква класическа китара Jose Arenas C 10 за около 60 евро. Предполагам тази е същата марка и е китара от нисък клас.
  8. Малко трудно се виждат недостатъците от снимки, направени със светкавица!
  9. Наистина цената е подозрително ниска за щастки Фендер. Може би иска бързо да я продаде. Малко трудно да се разбере от калпавите снимки, направени със светкавица! Трябва да се види и да се пипне. От сайта на Фендер наистина дава, че е Highway One, произведена между 2006 - 2011 г. От guitardaterproject.org пък дава, че е 2009 или 2010 г. произведена, пак в САЩ
  10. В раздел "Хардуер" има някои теми, свързани с техника за домашно студио. В YouTube също има доста клипове, например този: https://www.youtube.com/watch?v=5uEfqnWKLLQ&t=294s. Пичът показва в другите клипове как записва инструменти и вокали с тази техника. Може да се слезе и под 300 долара, според мен. Единият вариант е да се търсят неща втора ръка, долу-горе в същия ценови диапазон като тези на клипа или нови, но от по евтините марки. Например вместо PreSonus - Behringer и т.н.
  11. То затова и аз не мога да се реша кое от двете, защото наистина май трябват и двете неща. Относно аудио интерфейса може да се мине и по-евтино от Scarlett, например с някой Behringer или PreSonus. Във форума четох, че хвалят кубето на Роланд предимно заради по-ниската цена. Отделно е вече какви и колко възможности има спрямо Ямахата или Вокса, като най-главната липса при Роланда е USB свързването с компютър, но за тази цена - толкова.
  12. Здравей. И аз се чудя от известно време кое е по-добре да си взема за вкъщи и дори мислех да пусна абсолютно същата тема за избор, но ти си ме изпреварил. И аз ще очаквам мнения. Аз клоня към Yamaha-та или VOX Adio GT, който изглежда като дамска чанта, но ми се струва че е с по-добри функции. Освен възможността за записи, тези устройства могат и да се мъкнат насам-натам и да си свириш без да ти е необходим компютър, а и свирят и с батерии. И аз като теб изчетох мненията във форума, свързани що годе с такъв тип устройства. Гледах и гледам доста клипове в тубата, но още не съм се решил.
  13. Подходяща за The Bang Bang Bar като финал на някой епизод на новия Twin Peaks.
  14. Отзад би трябвало да има. Така ми се вижда от снимката. Пък отгоре ще хванеш колана за главата.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.