Jump to content
Българският форум за музиканти

Николай Хаджиев

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    певец и китарист

Contact Methods

  • AIM
    nikivocal
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    341555144

Profile Information

  • Location
    Пловдив

Николай Хаджиев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Правя двугласи на някои песни,и аз търся съмишленици в поп музиката,пея много мелодични парчета,за масовата публика,засега още само кавъри.
  2. И аз съм на това мнение,колкото повече се излиза на сцена,толкова по-малко е сценичната треска.Излизал съм да пея пред повече от 500 човека публика и първите 2-3 пъти бях много напрегнат и ми пресъхваше гърлото,което е лошо за дикцията,след това почнах да свиквам,но още не съм я преодолял,ако имах повече участия щеше вече всичко да е ОК!
  3. Светльо в момента е един от най добрите изпълнители в България,добре,че го откриха като глас - пее страхотно,има изключителен музикален усет,огромен диапазон,шоумен е и заслужава напълно страхотния албум,който му направиха бенда.Аз го имам целият - около 15 парчета,повечето от които много добри.
  4. Моят е чист баритон - почти 2 октави.От ла на голяма до фа диез на първа октава.Като се разпея мога и до сол да стигна.За стила,който пея този диапазон е добър!
  5. Sting и вокала на чикаго са номер едно за мен.Eros Ramazzotti и Steven Tailer,Andrea Corr и Andrea Bocelli също не им отстъпват!!!
  6. Цветито е права,наистина в академията само ти губят времето,аз съм в Пловдивската музикална академия и ме занимават само със теорий и солфежи,пеенето е един час седмично,което е нищо за мен.Добре,че всичко си правя вкъщи,защото ако се надявам да ме направят завършен певец само ще си мечтая...
  7. Все се чудя защо няма групи,които искат да правят поп музика,толкова готин стил,леки,приятни парчета,а всички се нахвърлят на тежкото!!!Отдавна търся добри и сериозни музиканти за сформиране на поп група,но не мога да намеря.Ако има такива пишете,аз съм добър певец,ще направим хубави песни
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.