Jump to content
Българският форум за музиканти

vihro

Members
 • Content Count

  1,018
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

66 Excellent

About vihro

 • Rank
  Тежко пристрастен

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Софийска поп-рок група спешно търси пианистка за записи и последващи ангажименти. Хора с опит - работили с банди, пеещи и сценични, ще са с предимство. За контакт: 0988 74 34 64 Вихрен
 2. С групата ми спешно търсим 10-15 квадрата помещение за лична репетиционна в рамките на град София. Обикновено се събираме след стандартното работно време (17:00-18:00), така че даже нямаме изискване да може да се свири 24/7, но задължително трябва да имаме достъп уикендите и по празници, т.е. читалищата не са решение. Както и достъп до нормално WC. Гъвкави сме и можем да се съобразяваме с околните. Можем да споделяме общо по-голямо помещение с друга група или изобщо друг бизнес, стига все пак да си имаме личната 10-15 квадрата стаичка само за наше ползване. Приемаме и всякакви идеи, и съвети. 0988 74 34 64 Вихрен
 3. Софийска поп група (с рок елементи) търси китарист/клавирист. Репертоарът е смесен - кавъри и авторски песни. Цел - свирене по клубове. За контакт: 0988 74 34 64 Вихрен
 4. vihro

  Ха сега?!

  Апропо, ети ти клавирист: https://www.facebook.com/stanislav.petrov.98031 Момчето е рокаджия, но има опит (и професионален такъв) и в останалите жанрове. И ако не той, може да се сети за друг, който да ти свърши работа.
 5. vihro

  Ха сега?!

  Глупостите за един, може да са умности за друг. Изобщо не разбирам личното ти отношение, каквото се чете в преекспонираните ти и изопачени думи. Но и все тая - изобщо нямам желание да влизам в спор. Задал съм конкретни въпроси, така че спамът е излишен, мерси.
 6. vihro

  Ха сега?!

  Понеже от край време търся клавирист(ка) за любителска поп банда в София, да попитам за групи за пианисти/клавиристи във Фейсбук, където да отправя моето търсене? Приемам и всякакви други идеи. Нищо лично към този форум, но с годините той се изроди напълно, даже не съм убеден, че изобщо влизат почитатели на по-леките стилове, още по-малко по-сериозните музиканти. Даже не знам това, което пиша, дали ще бъде прочетено от някой?!
 7. vihro

  Подарък Чинел

  Чинелът още е при мен, дано все пак се намери някое дете, което да му се зарадва.
 8. Искам да направя подарък на дете, което сега започва да се учи и е ентусиаст, но няма хубави чинели и барабани, чиито родители нямат финансова възможност да му купят такива. Става въпрос за Sabian AA 13" краш чинел с пукнатина до кубето, но без промяна в звука и с още доста живот дори в това състояние. Много се надявам да пишат хора, които наистина познават такива деца в нужда, а не спекуланти възползващи се от добрите ми намерения.
 9. vihro

  Учител

  Драсни ми на vihro_79@yahoo.com тук няма да можеш. Имам някои варианти предвид.
 10. vihro

  Палки

  Conversation started 26 July 2010 26/07/2010 22:46 Toti Totev гледам,че свириш с моделите на стив гад и дейв уекъл,ако имаш желание можем да ти направим и твой модел,според твойте критерии.вече работим и с много качествено американско дърво.така че, от тебе зависи дали искаш да пробваш с нас или да подражаваш!успех! 27 July 2010 27/07/2010 17:43 Вихрен ХристовДобре,какво предлагаш?
 11. Навремето имаше един лаф, с немалко доза истина в него - първият от Бъркли свири с големите, а вторият... по круизни кораби. Всеки да го разбира както си иска...но както и да е, така или иначе в този форум се страни от инфо касаещо работещите музиканти.
 12. Моите съболезнования към близките й. Нека почива в мир!
 13. Едно 23 годишно момиче се бори за живота си. Светла лежи в Онко-хематологична клиника в Пловдив! Състоянието и е критично! Туморът е парализирал част от лицето и. Не може да вижда. Не може да се обслужва сама. Живота й виси на косъм! Пловдивските лекари не дават никаква надежда. Но... Надеждата винаги умира последна! Надяваме се, че отстраняването на тумора от мозъка в Турция ще помогне на Светла да живее и да осъществи мечтите си! СВЕТЛА ИМА НУЖДА ОТ ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ОПЕРАЦИЯ ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!!!! СПЕШНА НУЖДА ОТ ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДО ТОЗИ МОМЕНТ СА СЪБРАНИ ...ЕДВА ОКОЛО 2 000 ЕВРО, А СВЕТЛА ТРЯБВА МНОГО СПЕШНО ДА СЕ ОПЕРИРА, КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМАГА, ОТ ТОВА ЗАВИСИ ЖИВОТЪТ И. ВЕЧЕ Е НАПРАВЕН И PAYPAL: st.kil@abv.bg МОЛИМ, СПОДЕЛЕТЕ! Господи! Помогни на това дете! Помогнете и вие, приятели! http://vihro.snimka.bg/?album;aid=740174;pid=29985416
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.