Jump to content
Българският форум за музиканти

kmetax

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Contact Methods

  • Website URL
    http://konsumativ.net
  • Skype
    kmetax

Profile Information

  • Gender
    Male

kmetax's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Забрави за такова нещо в къщи.То е все едно да ядеш баклава през джама не стаа. Намери си по-добре друго помещение.Не силата, а дразнението е по-определящо така, че на някой кирлив бабеж все ще и е криво.А практис пада е най-доброто.Един познат, който има такъв пад за двойна каса и въпреки, че се чува много слабо комшийката го питала кой толкоз много шие на шевната машина у тях :-)
  2. Up heel/Down heel Провери какво е това като техника. Много важно е крака да 'почива' максимално те. с 1 движение 2 удара. Друга интересна техника е на Jojo Mayer с едно повдигане на крака 3 удара! първо Uphill и два пъти downhill особено за бързи триоли е много полезно. Виж и това :
  3. В Конрад е същата - двойна само цената е на половина :-)
  4. Ако се съберем 3-4 човека можем да отидем с кола до там и да напазаруваме.Който е 'За' да пише.
  5. За 28 лв. са пуснали в 'Конрад' и то съвсем не лоша само трябва да измислиш как ще прикрепиш по-стабилно пианото защото е направена универсална.
  6. Здравейте, от скоро стартира и новата ни репетиционна 'Руски Паметник' http://www.facebook.com/pages/Репетиционна-Студио-Руски-Паметник/140832712763272 Цената е между 7 и 8лв. /ч. Работно време всеки ден от 10-22:00ч. след резервация на долупосочените телефони или на поща office@konsumativ.net. На ваше разположение е следната техника като за начало: 1.Marshall valvstate head avt 150h 150w. глава с кабинет HH 2x12"Acoustics 160w. 2.Marshall valvstate head vh100 100W глава с кабинет Laney 4x12" 3.Бас кабинет Marshall MBC 810 1200W 8x10" с усилвател Ashdown 1000W. 4.Барабани Тама Imperial star с кардан DW и чинели Zildjian 5. 8 канелен миксер Warefedale pro full duplex usb 6.Вокални и инструментални микрофони AKG и Rode. 7.Синтезатор Yamaha PSR 510 8.Усилвател Samson Servo 260 9.Монитори Peavy Pro 15 2x500W. 10. Digital recorder Zoom H1 Заповядайте да тествате: Всяка първа репетиция е безплатна. тел. 0888509291 ; 029525780
  7. Честит празник на всички. Господ да пази България!

  8. Истината е втора врата на същата каса,но е по скъпо.Друг вариант е каменна вата с поне 90 кг/м3 5см (10-на лв. м2) плътно по вратата.Първо я раздупчваш на няколко места за да могат да минат дюбелите за закрепване директно или ако не искаш да я пробиваш монтажно лепило.(10лв.) Преди да я поставиш я кашираш (т.е. покриваш я с мокет от едната страна(най евтиния е 4лв. м2) и накрая много важно да запълниш всички просвети на вратата.има такава уплътняваща лепенка продавят я по железариите.Това няма да е перфектно,но е и доста бюджетно решение разликата ще е огромна. Успех
  9. Втора ръка определено! В Ebay за около 300 gbp можеш да намериш много прилични барабани с всичко.Вече има и много транспортни фирми задоставки до тук ще ти излезе около 100лв.
  10. Да не забравяме,че всичко,което се пише тук със сигурност се чете от тези, които са направили това и то с насмешка.Това сега го пиша за тях не знам кой ще даде пари за инструменти на Цецо, но, бих дал пари за това някой, който се занимава с частни разследвания да ги открие или да се свърже с Цецо и срещу някаква сума да ги потърси.България е едно голямо село и дори някой непросветен свидетел може да помогне. Не съм сигурен дали имат сериен номер на производителя,но и не вярвам да има много подобни продадени такива.Предлагам вносителите и собствениците на този модел да ги отбележат като бройка тук.Това не са просто барабани а любов. И така мили боклуци въобще полицията няма да се занимава с вас,но както знаем отмъщението се сервира студено.Или тогава да разберете що е то ТУПАНДЖИЙСКИ ЗДРАВ Х..Й
  11. Нека да погледнем обективно на нещата.Причините да се откраднат такива барабани са: 1.Поръчка от човек,който знае какво точно иска и знае на кого да го възложи(което е по-малко вероятно) т.е. предварително избран клиент 2.Кражба с цел бърза продажба извън България.Не знам колко такива комплекта има,но не мисля че крадците ще ги продават 'на парче' тук.Ако не се лъжа преди няколко месеца на Венко също му откраднаха инструменти.Това вече прилича на канал Мой съвет е да дебнем и в Еbay или drum форуми в чужбина, когато се появи нещо подобно особено на открит търг без значение местополжението или статуса на търговеца нито снимките. Честно казано учителю Йода вероятността да ги видиш клони към нула ,но знам колко философски приемаш нещата и така нека силата бъде с теб!
  12. Направо съм изумен колко много левичари има и тук.Аз самия свиря на нормален комплект,но не свиря с кръстосани ръце.Единственото, което правя е да разменя мястото на краша с райда и поради размерите малко по-трудно си го нагласям между фуса и тома.Свиря и със свален фус на нивото на барабанчето.Поне за мен това е дори по-удобен вариант от огледалния вариант, който като че ли повечето от нас използват.Благодаря на колегата за линка.
  13. За да се получи добър резултат трябва някои детайли да се изработят по поръчка и няма гаранция че ще е 'равномерен'.С втора каса разбира се ще имаш и възможност за експерименти по настройките,но сета става доста обемен и трябва да имаш достатъчно място.Най-добре купи си 1 кардан 2-ра ръка от нета ако не можеш да си позволиш нов.
  14. Не. Няма да стане, защото разстоянението между чукчетата не позволява нормалното звукоизвличне,което е в центъра. Моце и да се получи, но силата на звука ще се промени. Но с побългаряване ще се получи.
  15. Traps 450 са хибридни барабани т.е. можеш да сложиш истински кожи ре зултата е учудващо добър иначе процесора е най-важното нещо. Въпреки това мой съвет не си купувай електронни!вземи истински и ги използвай със заглушители.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.