Jump to content
Българският форум за музиканти

lesli

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

lesli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Така се оказа.Единствената разлика е ,че сигнала при чинчовете е фиксиран по ниво.
  2. По скоро истината по този въпрос ще я пише в инструкцията на някой миксер,защото те са оборудвани по същият начин.И вероятно взимането на сигнала от чинчовете елиминира корекциите на миксера,в случая синтезатора
  3. Ползвам клавира си единствено за саунд-модул при работа с компютър.Целта е изработка на миди-файлове и записването им в аудио формат.Клавира има изходи L/R стандартни жакове, и чинчове също като изходи.Откъде е е по правилно да се вземе сигнала за аудио запис ?
  4. Невероятно е,но зависи и коя е митницата.Някъде минава с обявена стойност,но някъде правят експертна оценка и слагат ДДС върху нея.Въпрос на шанс. Пропуснах ,че по същата схема ще те накичат и със ДДС върху транспорта от Щатите дотук въз основа на килограмите по цени на избрани от тях куриерски служби.
  5. Съвсем елементарно пробвай с XG-Gold 3.00 Напиши това в Google и го изтегли.Макар и едномесечна ще те ориентира в това което искаш.
  6. lesli

    Reaper

    Благодаря!Разбрах ,че е събирателно.Остана да се поровя в ръководството за транспозер.
  7. lesli

    Reaper

    Това ли е програмата DAW?
  8. lesli

    Reaper

    Коя версия на DAW бихте ми препоръчали?
  9. lesli

    Reaper

    Мен лично ме интересува тази програмка има ли транспозиция в друга тоналност.Нямам претенциите да съм я разгледал детайлно.
  10. Поръчвал съм 5-6 пъти.Изключително коректен човек.Провал е абсурден.Той работи с една голяма немска компания на която сега не си спомням името.Най много съм чакал за една Ямаха,но немците я нямаха на склад и трябваше да я превнесат от държавата производител.Така минаха 32 дни.
  11. Кой ги изпълнява,че с авторите е по лесно..
  12. Аз лично много съм съгласен с Модераторът.Проблемът е в USB ,защото се налагат настройки.Затова при възможност се слага обикновен миди-кабел.Няма нужда от никакви софтуери,драйвери ,или каквото и да е друго.В CUBASE се дефинира в случая"instruments definitions YAMAHA MOTIF RACK ES" , и модулът лъсва целият на екрана.
  13. Аз ги имам всички тези неща, и какви ли не още.Така като гледам сам мога да направя 2-3 страници в отдел "Продавам".И то за едното хоби.И помагам на всички по всевъзможен начин,защото се оказва,че тези неща не ми служат за нищо.Така,че може да опиташ.И не само ти.
  14. В настройките на модула няма нищо.Там нищо не се пипа.Но всъщност може и да не съм прав,когато връзката е USB.Ако е във модула настройката е TRANSMIT-LOKAL ON.Но и това е абсурдно.Такава функция имат само синтезаторите.Остават само настройките в контрол панел на компютъра-midi -out,line in,
  15. Ако за мен се отнася всичко в писмото ти,отговорът е ,че можеш да просвириш миди трак в посочената от теб програма,като ползваш звук от модула /в случая барабани/ и в същото време да го запишеш като аудио трак,в същата програма.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.