Jump to content
Българският форум за музиканти

emoG

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Yamaha, Sabian,Roland.

Profile Information

  • Gender
    Male

emoG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички обадили се. Всичко е уточнено.Темата да се смята за приключена.
  2. Благодаря ти. Аз ги имам на фаилове,но искам да махна баса и барабаните.Не свиря на клавир,барабанист съм и пея. Не съм компетентен по записи,програмиране и тн. А за пари не съм опоменал сума. Поздрави и ще ти пиша на ЛС.
  3. Здравеите колеги, кои може да се ангажира за правене на инструментали в два варианта. 1.Пълен сингбек на песента,като партиите на китарата да се свирят от клавир/ за предпочитане/. 2.Същия сингбек,без бас китара и барабани.Идеята е да се свирят на живо/баса и барабаните/. Ето няколко песни за правене. 1.Just a Gigolo -Louis Prima може по съвременен аранжимент. 2. Lay Down Saiiy- Eric Clapton 3. Hello Mery Lou-Ricky Nelson 4.Feelings -Morris Albert При добра и качествена работа,ще има поне още 30 парчета за правене. За контакти ЛС. тел. 0899 82 36 32. emilgoranov@hotmail.com Благодаря за вниманието.
  4. Първото.Имах 13 и 14 инча, супер са.
  5. Про падовете на Харт Динамикс и Роланд,са добри и при тях може да развиеш динамика, а тоноизвличането е от модула. Така можеш да свириш навсякъде.Но това удоволствие е много скъпо. А акустичния сет,си е акустичен и няма две мнения по въпроса.
  6. Честито Влади,със здраве да ги ползваш и ЧНГ.
  7. Дано ги намериш,те ще излязат някъде.Ще помогнем,ако чуем нещо.Направо съм разочарован,да откраднат цял комплект.Но тука е така в нашата мила родна страна. Успех и късмет.
  8. Колегата ми каза,че не е извадил жака и е стояла с включен жак 24 часа,затова предполагам че електрониката си е в ред.Сега е с нова батерия и ще видим колко ще издържи.Ако бързо падне ще използваме други варианти. Благодаря на всички за мненията и съветите,ще се възползваме от тях. Успехи.
  9. Благодаря Марински.
  10. Нашия басис има проблем с активната електроника,батерията пада за 10 дни,като се свири 2 часа на ден,след което баса не свири изобщо.Какъв е проблема.Необходимо ли е да се сложи ключе за изключване на батерията.Може ли да се използва акумолаторна батерия/ 9v със зарядно устроиство.Даите съвет.Предварително благодаря.
  11. Dynacord ще ти достави поръчката от thomann.de без комисионна и пътни,на цената в thomann.Успех.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.