Jump to content
Българският форум за музиканти

Templar-Knight

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Templar-Knight

  • Рожден ден 03/12/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Бас

Contact Methods

  • ICQ
    353342187

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Templar-Knight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Templar-Knight

    Нотите

    Свиренето по ноти далеч не е най-трудното в свиренето на какъвто и да било инструмент, също така и на бас. Ако наистина си решил да се занимаваш сериозно обаче и да кандидатстваш в консерватория или на друго място с музика мисля, че няма как да успееш без абсолютно никакви уроци.... Трябва си малко, има неща дето трябва да ти се покажат и да се упражняват с учител . Хайде късмет!
  2. Последно си купих комплект Ротобасс за 4-струнен .
  3. Templar-Knight

    Guitar Pro

    Един приятел успя да спаси файла . Надявам се случая да не се повтори...
  4. Templar-Knight

    Guitar Pro

    Здравейте, малко по-рано днес пишех клавирите на една песен, която обработвам от известно време, и в този момент компютъра се "бъгна" и трябваше да рестартирам. След рестарта при опит да отворя файла ми изписа следната грешка: "Lecture au-dela de la fin fichier". Пробвах да възстановя едни миди файлове, които бях сейвнал на десктопа, а след това изтрил, но програмите, които използвах не помогнаха. Искам да попитам дали някой може да ми помогне да оправя файла, който все още имам, но дава грешката или ще трябва да се простя с елементите от песента, които не помня?
  5. Templar-Knight

    Блус за бас

    Аз също ще си я взема таз книжка.... Изглежда ми полезна Лично, като привърженик на мързеливите дейности, смятам, че е най-добре както си го направил в "демото". Така си става най-ясно. Поздрави
  6. Мисля, че първата песен, която ме накара да се почувствам като исктински свирещ басист беше на Childen of Bodom - Bed Of Razors
  7. Да, знам, че това е миди и ми трябва компютър. Искаше ми се да си взема синтезатор, но за такъв нямам нужните пари... А за работата с миди имали нещо по различно от това на синтезатор освен че ефектите си ги правиш от програма на компютъра? Всмисъл самото свирене не е по различно от това на синтезатор.
  8. Templar-Knight

    Evolution Mk-461c

    Харесал съм си го и искам вашето мнение за него. Значи аз съм начинаещ, но най-вероятно много време ще съм с него ако си го купя. Ако има някакви други варианти около тази цена ако може да ми кажете.
  9. А за температурата при варенето, водата достига 100 градуса на водното равнище, а пък на по-високо място(София) температурата на кипене пада. Следователно варете си струните в планината
  10. Извинявай, Пайнер, че ти пиша в темата, но не ми се искаше да задавам въпроса в друга. Колко горе-долу излиза една среден клас миди-клавиатура?
  11. Templar-Knight

    Squier?

    А бе в Раизинга май го има. А самия магазин е ето тук
  12. Templar-Knight

    Guitar Rig

    Ми при мен ще е наложително, защото като си купувах тоя процесор ми казаха, че следващия път, като ще искам да си го сменям ще трябва и дъното. Мерси, все пак за отговорите ви. Поне разбрах, че ще си свиря без Гитар Риг и това е. Поздрави!
  13. Templar-Knight

    Guitar Rig

    Така значи процесор AMD Duron XP, 1300 MHz (13 x 100) дъно Acorp 7KTA(P) (1 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DIMM, Audio) чипсет VIA VT8363 Apollo KT133 системна памет 384 MB (SDRAM) видео NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) звуков адаптер VIA AC'97 Audio Controller
  14. Templar-Knight

    Guitar Rig

    Значи като я стартирам тази програма и ми изкарва ей този надпис: Sorry, but your computer does not fulfill the minimum requirements to run GuitarRig. You need a CPU that supports SSE or Alvitec. И се чудя дали проблема идва от софтуера или от хардуера. Дали трябва да си кача нещо или нещо със звуковата карта. Ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително!
  15. И аз съм му вече фен.... Ама май също толкова долара не ми достигат.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.