Jump to content
Българският форум за музиканти

PlamenM

Members
 • Content Count

  754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

PlamenM last won the day on December 6 2019

PlamenM had the most liked content!

Community Reputation

650 Excellent

About PlamenM

 • Rank
  Steppenwolf
 • Birthday 05/08/1977

Previous Fields

 • Инструмент
  kitara

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  150542867
 • Skype
  p.mandadjiev

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofiq

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. То моето мнение май си е ясно вече - но от гледна точка на удобството, ако свирех 3-4 дни през седмицата , не бих влачил и аз усилвател. Зависи от усилвателя. Примерно с акустичното дуо с Григор, имаме над 25 участия от началото на годината , и всеки път си носим 40 ватовия AER, но той си е много компактен. Когато свиря с група, което не е повече от 10-15 в година, тогава гледам да мъкна Вибролукса и всеки път, когато не съм го правил, съм съжалявал след това. Но ако свирех всеки ден - най вероятно щях да мъкна или съвсем малко, но качествено кубе или някаква симулация
 2. 15 вата лампа е много за 80 % от клубовете в София. Аз свиря с 35 вата фендер вибролукс ривърб и повечeто време усилвателя ми е на 4. Да, в повечето случаи озвучителя носи каквито микрофони има . В лайв среда почти всеки динамичен микрофон ще ти свърши работа. По отношение на директната връзка - ами не, аз го написах и пак ще го напиша - китарния звук не идва от китарата от веригата китара кабел ефект усилвател микрофон и тогава централно. Всяка симулация си е точно това - симулация. Аз съм чувал страхотен китарист да отвява всички със стар транзисторен 10 ватов Роланд ( и за да бъда ясен, Миро Найденов) с едно микрофонче пред него.
 3. Всички портативни сетъпи са компромис в негативна посока. Да , леко е , факт , и аз мразя да мъкна усилватели , но звучи зле. Може би единствено за чисти и синт звуци от китарен синт е ок, но останалото просто не е каквото трябва да бъде. Сега, признавам че не съм свирил с Фрактал, може би това е различна класа. Има много компактни малки глави който с един 12 кабинет звучат ама съвсем истински.и с един най прост китайски микрофон отпред, ами звучи си ОК..китарния звук е китара, кабел, усилвател, микрофон , централно...махнете един компонент и вече не е това.
 4. Аз. Иво е много добър професионалист и каквото ми е правил, съм останал доволен.
 5. В концертна ситуация подобни машинки просто не стават. Може нещо компромисно, ако съвсем не става да се мъкне усилвател - и от основно за чист звук.
 6. Имаме нова дата в бар Безкрай - предния път стана много як джем. Пешо ще пише кога е точно, аз забравих - май края на януари..
 7. Това е твоя човек https://www.facebook.com/samuil.gelev. Аз също посвирвам румба, имахме няколко участия със Самуил.
 8. Добре, да опитаме тогава 16 Декември? за първа дата..и после може го правим веднъж на 5-6 седмици
 9. Ами дайте сложим една дата за декември примерно 16.12 , и да го организираме...се ще се намери място
 10. Значи терен аз лесно мога да ви уредя :), стига да изберем някакво не особено актуално време. Примерно тази неделя около 19:00. И двата блус бара , че и единия джаз такъв ще ни приемат. А да, и никъде не се пуши.
 11. Успех да записвате в къщи с 90 ватовия амп. Всъщност в София има много малко места където 90 ватов лампов усилвател би бил полезен. Не че не е хубав. Хубав е. Ама няма да ви дадат да го усилите повече от 3.
 12. БРЕ - баш това ми е на полезрението ( не че нямам два Роланд пикъпа . Интересно ми е, ще успееш ли да го подкараш и със хардуерен синт. Защото на мен това ми е подлата мисъл, да го ползвам на живо, ама не с софтуерни ВСТа а ми с някой хубав хардуерен модул
 13. PlamenM

  Gibson фалира

  Прав си че има спекула. Но това е колекционерска китара, и от нея са произведени около 1500, като се знае къде са около 700.
 14. PlamenM

  Gibson фалира

  https://reverb.com/p/gibson-les-paul-standard-burst-1958-1960 като 59а в добро състояние си стига до четвърт милион
 15. PlamenM

  Gibson фалира

  Cybergene, напълно си прав..ама те хубавичките екземпляри от старичките почват от XX 000 долара .....проблем!...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.