Jump to content
Българският форум за музиканти

PlamenM

Members
 • Content Count

  753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

PlamenM last won the day on May 22

PlamenM had the most liked content!

Community Reputation

648 Excellent

About PlamenM

 • Rank
  Steppenwolf
 • Birthday 05/08/1977

Previous Fields

 • Инструмент
  kitara

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  150542867
 • Skype
  p.mandadjiev

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofiq

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. 15 вата лампа е много за 80 % от клубовете в София. Аз свиря с 35 вата фендер вибролукс ривърб и повечeто време усилвателя ми е на 4. Да, в повечето случаи озвучителя носи каквито микрофони има . В лайв среда почти всеки динамичен микрофон ще ти свърши работа. По отношение на директната връзка - ами не, аз го написах и пак ще го напиша - китарния звук не идва от китарата от веригата китара кабел ефект усилвател микрофон и тогава централно. Всяка симулация си е точно това - симулация. Аз съм чувал страхотен китарист да отвява всички със стар транзисторен 10 ватов Роланд ( и за да бъда ясен, Миро Найденов) с едно микрофонче пред него.
 2. Всички портативни сетъпи са компромис в негативна посока. Да , леко е , факт , и аз мразя да мъкна усилватели , но звучи зле. Може би единствено за чисти и синт звуци от китарен синт е ок, но останалото просто не е каквото трябва да бъде. Сега, признавам че не съм свирил с Фрактал, може би това е различна класа. Има много компактни малки глави който с един 12 кабинет звучат ама съвсем истински.и с един най прост китайски микрофон отпред, ами звучи си ОК..китарния звук е китара, кабел, усилвател, микрофон , централно...махнете един компонент и вече не е това.
 3. Аз. Иво е много добър професионалист и каквото ми е правил, съм останал доволен.
 4. В концертна ситуация подобни машинки просто не стават. Може нещо компромисно, ако съвсем не става да се мъкне усилвател - и от основно за чист звук.
 5. Имаме нова дата в бар Безкрай - предния път стана много як джем. Пешо ще пише кога е точно, аз забравих - май края на януари..
 6. Това е твоя човек https://www.facebook.com/samuil.gelev. Аз също посвирвам румба, имахме няколко участия със Самуил.
 7. Добре, да опитаме тогава 16 Декември? за първа дата..и после може го правим веднъж на 5-6 седмици
 8. Ами дайте сложим една дата за декември примерно 16.12 , и да го организираме...се ще се намери място
 9. Значи терен аз лесно мога да ви уредя :), стига да изберем някакво не особено актуално време. Примерно тази неделя около 19:00. И двата блус бара , че и единия джаз такъв ще ни приемат. А да, и никъде не се пуши.
 10. Успех да записвате в къщи с 90 ватовия амп. Всъщност в София има много малко места където 90 ватов лампов усилвател би бил полезен. Не че не е хубав. Хубав е. Ама няма да ви дадат да го усилите повече от 3.
 11. БРЕ - баш това ми е на полезрението ( не че нямам два Роланд пикъпа . Интересно ми е, ще успееш ли да го подкараш и със хардуерен синт. Защото на мен това ми е подлата мисъл, да го ползвам на живо, ама не с софтуерни ВСТа а ми с някой хубав хардуерен модул
 12. PlamenM

  Gibson фалира

  Прав си че има спекула. Но това е колекционерска китара, и от нея са произведени около 1500, като се знае къде са около 700.
 13. PlamenM

  Gibson фалира

  https://reverb.com/p/gibson-les-paul-standard-burst-1958-1960 като 59а в добро състояние си стига до четвърт милион
 14. PlamenM

  Gibson фалира

  Cybergene, напълно си прав..ама те хубавичките екземпляри от старичките почват от XX 000 долара .....проблем!...
 15. PlamenM

  Gibson фалира

  Всъщност Епифон са най успешния бранд на Гибсън, правейки доста прилични китари за малко пари, докато Гибсън се специализираха в правене на посредствени китари за много пари. Това обаче никак не променя фактът, че дори и утре Гибсън да не произведе нито една китара повече, остава в историята като китарата ,която написа съвременната музика. Защото съвременната музика на втората половина20 век е основно китарна музика, сори за остан Малко по назад, но пак в тази лига е Фендер. Всичко останало е 6 обиколки назад.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.