Jump to content
Българският форум за музиканти

KJ_Stamatini

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

KJ_Stamatini's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Oще едно питане в тази връзка: Не знам колко от вас гледат телевизионното предаване "Като две капки вода". Там често участниците използват хед-сет микрофони (особено когато се изисква да участват в хореографията). Някой знае ли какъв модел/марка микрофони ползват? По това което съм открил като снимки в нета нищо не ми прилича на това което там (а и в други музикални формати) използват.
  2. Благодаря Джани! И без друго се бях ориентирал към Shure като марка, но този модел нещо не го откривам в БГ. А където го намирам в нета, се предлага само микрофона, без предавател и приемник. Предполагам, че ще го открия някъде и в комплект.
  3. Благодаря LP1. Ще имам предвид препоръката ти.
  4. Благодаря колега! Наясно съм, че ако искам качество ще е задължително някоя доказана марка. Проблемът е че се предлагат най-различни варианти и не знам кой е по-подходящ за пеене, а не само за говорене.
  5. Здравейте приятели, Имам нужда от Вашата препоръка: През лятото работя като KJ - водя караоке партита. Имам проблем обаче с ръцете си (при повечко сценично напрежение треперят следствие на заболяване). Поради тази причина съм се ориентирал към хед-сет версия на микрофон, а не към "ръчка". Работата обаче е в това, че аз също пея понякога и е необходимо въпросният микрофон да е подходящ и за пеене. Моля ако имате опит с такъв тип микрофони да ми препоръчате марка/модел. Благодаря предварително за съдействието!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.