Jump to content
Българският форум за музиканти

marty

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

marty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. marty

    Engl Screamer

    Да, чувал съм, че ЕНГЛ боксовете също звучат доста остро. Което винаги ме е учудвало между другото. Ето този Mesa бокс e 2x12, а никой никъде не казва за тях, че звучат остро. Пак са със Celestion Vintage 30 като ЕНГЛ-а, обаче се знаят като боксове с "huge bass". Супер интересно е как боксове със почти, да не казвам изцяло идентични, характеристки могат да звучат по така различен начин?!?!?!
  2. marty

    Engl Screamer

    А, интересно ми е дали си пробвал Тундър-а с друг спийкър бокс? (2х12, 4х12) Засякох случайно едно видео от тубата. Пичът свири през Mesa Boogie 2x12 cab и мисля, че резултата е повече от задоволителен. Ясно се чува как характерно острия звук на ЕНГЛ е приятно и точно смекчен (казвам го, защото изгледах и другите му видеа, където свири само с комбото):
  3. Разбирам напълно недоволството. Оправдано е и то как. Защо просто не му звъннеш на Геша и не му кажеш нещата директно? Страх ли те е от нещо? Ако сте една банда, действате заедно и това е. Звъните му и му казвате, че е неоректен и че утре няма да свирите поради тази причина. Така Геша е по-назад с оборота и ще му бръкнете надълбоко. Много пъти се случват сходни ситуации, не само при Геша. Групите обаче, ги е страх да проявят достойнство, защото си мислят, че така няма повече да участват, а не съзнават, че като се наведат веднъж, навеждат и всички останали банди насила. Управителят като си свикне да работи по определен начин и безнаказано, кой може да го спре? .... само бандите, разбира се, от нас си зависи. Ако не сте заедно бандата, лошо за вас.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.