Jump to content
Българският форум за музиканти

Edko

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Edko

  1. Edko

    Painout 2015

    За нас е удоволствие да представим тук, анонс за първия албум на групата: http://www.youtube.com/watch?v=5bjtNZlC9lg
  2. Благодаря! Решили сме да пуснем целия албум свободно и ще пиша когато това е факт. Оказа се обаче, че има доста колекционери на български "ъндърграунд" банди, така че ще има и CD, за тези които желаят.
  3. ...да ви представя пилотния сингъл на нашия дебютен албум, който официално ще излезе тази пролет. http://www.youtube.com/watch?v=MGsrl7FvjeA
  4. Благодаря за мнението!
  5. Това е новата ни песен https://soundcloud.com/painout/kadril Надявам се да ви хареса
  6. "H.U.L.L.A." (a.k.a. "High Ultimate Long-Lasting Agony")[/size]
  7. Edko

    Painout

    http://www.youtube.com/watch?v=Vhe2xjmJsp8 Авторско парче на групата
  8. Питането ми е продължава да е актуално. Ако някой знае кадърен спец от Варна, който да се занимава с ремонти, нека да ми подскаже
  9. Реших да си продавам Laney-то. То е RB5 и представлява таткото на това http://www.reidys.com/images/products.large/laneyrb5.jpg Обикалях, прослушвах и реших, че понеже нищо друго не ми харесва ще си остана с него. То милото , понеже е възрастно има нужда от профилактика. Основно: 1.D.I. изхода му шуми 2. Някои потенциометри шумят при въртене. Моля, ако знаете някой който би могъл да свърши тази работа кадърно във Варна, да ми го препоръчате.
  10. Много ме кефите! Браво! Разказвах наскоро за вас в един варненски клуб и за The Cage (онзи запис от 2006-та) Ей, щом ви помня 5 години при този порой от музика значи.... Ако ме питате не пипайте, звучи модерно, ненапудрено, първично, крещящо, майсторско, ъндърграунд, но и много мелодично и може да се пусне с мейнстрийма в радиото сутрин и следобед. Истински съм впечатлен! Аплодисменти!
  11. Edko

    Метъл

    Харесва ми! Браво, много добра работа!
  12. Edko

    Neverhall

    Благодаря
  13. Edko

    Neverhall

    What about my little dying soul (Neverhall)
  14. Браво момчета! Слънце в мрака ми хареса много Само напред! Относно някои коментари: Аман от професори по музика! Времето и било такова, била нещо учебно, било меко ... аман!
  15. Страхотно е!!! Много ми харесва! Според мен трябва да си е така. Тук голямото богатство са гласовете..
  16. Рядко изказвам мнение за неща извън тежките стилове, но това парче го слушам вече три пъти откак съм се върнал от работа и мога да кажа, че ми въздейства страхотно. Поздрави за творението !!!
  17. Здравей Тим, прочети тази тема за честотните корекции на инструментите честотни корекции и тази в която колегите са обобщили важни правила от практиката си правила за смесване и доста неща ще ти станат ясни
  18. Браво! Браво! Браво!
  19. Edko

    Heart Of Steel - Manowar

    Благодаря Дани Поздрав за теб: Джипси Роуд - Синдарела (Кавър от Ревижън)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.