Jump to content
Българският форум за музиканти

ednomomi4e

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    fleita

ednomomi4e's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Пичове това някакъв виц ли е или ....................
  2. ednomomi4e

    Фукня

    Във високия регистър доста по-тих отколкото в ниския май. Надявам се, че е от някакъв еквалайзер.
  3. ednomomi4e

    Фукня

    Прилича на рашански бас, само дето не е сгъваем и за руски пляски сигурно ще става
  4. dai nqkakva cena samo za BB210 ako se prodavat otdelno

  5. най вероятно е объркан ъгъгла гриф - тяло.
  6. може да не съм вече девойче ама саунда си доста .........ан. Пак ако си мераклия купи си такива да видим каде ще го ползваш тоя сраунд.
  7. честно казано тия адаптерчета q-tuner доста плоско звучат и освен китайска народна музика друго несесещам какво маже да се свири с тях . Тука неискам да изпадам в ама L.K. тва за "добре оборудвана лаборатория" е само за пичове дето не им стиска щото и q-tuner имат добре оборудвана лаборатория ама полочението е резил, а Gibson и Fender каква лаборатория са имали 50 години
  8. Направи почивка 1 седмица и след това опъни найлонови струни на китарата и никога нетрябва да има натоварвания които причиняват болка при свирене
  9. Пич сори за спукания гриф но такива са последствията от четенето на теми по форуми писани от капацитети. Може би твоя вкус просто не съвпада с този на Washburn и Carvin. Твърдениета "не ми харесва изявената среда на моят Бас" и "На комбото съм обрал всички среди и високи за да звучи ОК" са в противоречие или търсиш доста индивидуален саунд. Дай малко пояснения коя среда е изявена в твоя бас ниската среда (звучи дървено) или високата среда. От корекцийте които си направил на ампа оставам с чувството 4е ти избива висока среда което ми навява мисли за дефазирани адаптери. Тогава баса като свириш slap звучи като камшик прекаран прес кофти компресор със силно изявени високи и голяма загуба на ниски. А ако струните са ти от миналия век проста забрави да искараш някакъв модерен саунд. Та носи нещата при някои светнат в нещата да разбереш за каква става въпрос и да няма още лоши последствия.
  10. тая "fodera" е 33" скала. А китайските търговци мисля, че са доста по напред от нашите.
  11. GIbson - Kort 100% бес чудене
  12. Взимаи V50-112 доста по серозно крайно стъпало с 6L6. Миналата седмица се занимавах с едно гаранционо V33 - 212. V18 и V33 са с ЕL84 и катоден биас доста допотопно схемно решение. Захранването е с трансвертер но небеше спасило краините лампи които с доста пренапънати анодни напрежения. Предосилването е 6. Та в доброто старо време с ЕL84 се исползваше само в радиоапаратите (и едно исключение MV то с ЕL84). Мисля че MV за 700 кинта си е готина цена.
  13. Модела Crate V18 неможе да искара 18W и даси садере за*ка от зор, и 50 говорителя да му сложат все тая.
  14. Тоя кит няма нищо общо с QUAD 405.
  15. Пусни процесора директно в пулта и щеразбереш за какво става.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.