Jump to content
Българският форум за музиканти

NovemberEil

новаци
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

NovemberEil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Това е мечтата ми: http://www.rocknrollvintage.com/prodimages...o-Burst-Big.jpg
  2. Лорде,това кърти,но предложи го на Анелия да видим какво ще коментира,интерестна ми е реакцията и
  3. Иване,сега ме караш да го изслушам пак,този път съм по трезвен! И пак съм на същото мнение,няма нищо общо с оригинала но именно за това ми хареса а и съм най-вече фен на този тип блусове. Добра свършена работа!
  4. http://www.guitar.com.au/guitars/electric/index.htm Можете да чек-нете преди да сте разбрали какво точно търсите,всичко в едно,естествено цените са в долари и доста солени за нащия БГ стандарт. Enjoy!!!
  5. Ех,откога следя темата и чаках някой да изсвири точно песента,браво Този,грийн съм обаче....поздравления :cheers2: Браво и на останалите,особено много ми хареса импрвизацията на Иван http://soundcloud.com/ivan-5/guitar-jam,Киуша82 и Дрииммайнд
  6. Така,да кажа няколко думи и аз. Първо да поясня че все още нямам китара защото нямах възможност да си купя до сега,а толкова много исках,и толкова обикалях магазините в Софето че дори и сега ме гледат на кръв продавачите като ме познаят Ама...мерак си е мерак,често трябва да потдържаш огънчето щот иначе.... Знаете ли какво направих,преди няколко месеца си купих книгата на бат Капоне и почти всяка нощ чета,теория,теория,теория....сърбят ме пръстите,хвърлям сластни погледи към метлата зад вратата и то не защото ми наподобява блондинка...накратко,нямам база за сравнение с друга литература от този тип,нямам китара все още (но ще е скорооооооооооооооо) където да приложа наученото от книгата и да продължавам да го прилагам,ОБАЧЕ книгата ми направи впечатление с кратките си и разбираеми уроци,пояснения,не те кара да се напрягаш за да разбереш какво ти казва чичо Фил,имам чуството че едва ли не само да имам китара в ръцете си и веднага ще чукна правилно почти всички акорди,хайде за скалите нема да говоря.Виждал съм друга литература по темата но или е доста по-подробна и сложна и трудно разбираема и едва ли не се губиш в нея и в наименованията но явно тя е предназначена за помощна,един вид тя и учителя по китара,а тази на Фил Капоне,еми мисля че не ти трябва учител за нея поне що се отнася за акордите,скалите и др.Е,изключвам риска да си вкорениш някой вредни навици,и за това и мисля да отида на няколко урока. Та това е,по мое скромно мнение,този самоучител е най-доброто което е излизало на БГ пазара до сега от страна на достъпен език,малко но най-полезна и представена в перфектен размер информация.
  7. Ще го пробвам тогава това с 10 12 16 26 36 46,но рано е още за експерименти,2 седмици докат я взема
  8. Тя по дефоулт си идва с 10-ки,аз така я пробвах и така ми хареса,ще си остане с тях,па за напред ще видим,но ще ги сменя тия 10-ки с други че нещо не ми харесаха 3-та и 5-та,сякаш са се опитвали да ги чупят Та,закривам темата,с 10-ки!!!!!
  9. Баси,повече няма да пиша нищо тук,кат се метна с китарата тогава ако имам въпроси,сбогом завинаги до Армагедона наречен Шоумастер и аз!
  10. Еми,остава да почвам пък каквото стане,нищо не може да ме откаже,до сега проблема ми беше в избора на китара,най-главното,от сега нататъка,всичко ще е по-лесно.
  11. Честно да ви кажа,днес ръчках на един Лес Поул менте,с къса мензура беше но с 10/46 струни,доста трудни ми бяха и много твърди,мисля че на Шоумастера ще ми бъде по лесно с 10-ки,все пак е с по-дългата мензура и 10-те ще са ми по-меки,както и да е,поне се кефя че си избрах невероятна китара със страхотен състейн,благодаря ви на всички за съветите
  12. Втория шоумастер е и е със Сеймър Дънкан-и наистина.
  13. Левичар,а не левак приятелю
  14. 10/46 ще са,днес ръгах на тях,ще е трудно ама не искам да си създавам вредни навици които по-нататъка може да ми е трудно да изкореня
  15. Cort EVL-K4,това е истината,специално този модел,толкоз. МрДеед,Аз моята съм си я избрал вече,но си казвах мнението на Берки,за толкоз пари,това е
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.