Jump to content
Българският форум за музиканти

untraceableone

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Schecter Omen Extreme 7

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/profile.php?id=1833128759
  • ICQ
    0
  • Skype
    jar_head12

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

untraceableone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Айде и аз да се включа в клуба с двата Шектъра - V-1 Custom и Omen Extreme 7. Понеже нямам снимки от стрелата (нищо че това е първата ми ел. китара и я имам от повече от две години,благодарение на батко Стъмпи ), качвам само на седмака,който е на има-няма две седмици :
  2. Аз пък да се похваля с новия калъф за китарката - Matchbax Flying V Много добре изглеждащ и добре направен калъф,на добра цена.Препоръчвам го на всеки,който има лястовица и няма хард кейс или пък такъв не му се разнася.
  3. Ами китарата ми е Шектър V-1 Custom със сменени EMG 81 на нек и EMG 85 на бридж и съм доволен от резултата.
  4. Така.Понеже не съм много на вътре с джаджите на Line 6 и то специално с Tone Port UX1,въпроса ми е дали ще мога да изкарам приблизителен звук с него: , директно вързан към компютъра,без досадното пращене от саундкартата ми и с нормална латенция.Четох коментарите в темата,но за да съм напълно сигурен и да не дам парите си на вятъра,задавам този въпрос.Благодаря,предварително!
  5. Ами аз имам семпла,даже проект за песен,записан с Дънканите,обаче съм ги записвал с Reaper,като директно съм свързал китарката към компа.Иначе имам и транзисторно комбо,на което вчера пробвахме и двете китари и си звучи много добре.Но ще видим,ще го измислим.
  6. Така,взехме китарката и утре ще правим "трансплантацията".Доколкото е известно ще трябва да сменим само адаптерите и нищо повече.От това повече,здраве му кажи! Като сменим адаптерите и сравним звука преди и след,ще споделя впечатление за интересуващите се.
  7. Запоен е за адаптера,за съжаление :/.Но най-вече ме притеснява това,че китарката,от която ще я взимаме е с един волюм кноб,един тон кноб и трипосочен суитч за адаптерите,а моята конфигурация е един волюм кноб,два тон кноба и трипосочен суитч.Което сигурно ще възпрепятства простото сменяне на двата адаптера.
  8. Да се надяваме,че всичко ще бъде ОК и резултатът ще ни удовлетвори.
  9. Те и Duncan Designed HB-105 са активни и имат батерия съответно.Мисълта ми беше най-вече в жичките да не оплетем нещо и...
  10. А иначе трудна ли е самата смяна.Или само поялника трябва да играе и да гледаш схеми.Питам,защото изобщо не съм запознат с електрониката,въпреки че ще я правим с един приятел.И най-вече има ли някакъв риск да изгорим нещо без да искаме,с две думи,ако не свържем нещо като хората да стане опасно :?
  11. В такъв случай да взимаме китарката и да сменяме адаптери.
  12. Всъщност май не зададоха въпроса си правилно. И сега ще се опитам.Ще има ли промяна в звука /в добрия смисъл на промяна/с ЕМГ-тата при Шектъра и по-добър звук на B.C. Rich - а с Дънкан Дизайна.Защото аз очаквам да има,но не съм напълно сигурен и то най-вече за Warlock-а.
  13. Здравейте,колеги!Ще ви помоля да дадете съвет за една работа,която от вчера ми влезе като муха в главата и още е вътре.Така.Имам Schecter V-1 Custom с активни Duncan Designed HB-105,но излезе оферта,с която ще имам възможност да сменя моите адаптери с EMG 81 и 85 Kerry King Set.Китарата от,която мисля да ги взема е B.C. Rich Warlock. Въпросът ми е - уместна ли ще бъде смяната на едните адаптери с другите.Благодаря ви,предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.