Jump to content
Българският форум за музиканти

Acei

Members
 • Content Count

  895
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Acei last won the day on May 21 2018

Acei had the most liked content!

Community Reputation

107 Excellent

About Acei

 • Rank
  Пристрастен
 • Birthday 02/08/1971

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar

Contact Methods

 • AIM
  Dimitar3247
 • Website URL
  http://www.reverbnation.com/tenfounddead

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Роден в Кюстендил, а съдбата го отвела у Варна

Recent Profile Visitors

1,604 profile views
 1. АМТ съм пробвал - много сериозни. А на АМТ ламповите преампи са изключително добри и с широк обхват.
 2. SviSound Човека работи във Варна. казва се Марк и като му пишеш му пиши на английски Потърси във фейсбук официалната страница
 3. ехааа супер са краставиците ъъъъъ красавиците. Много си падам по китарки от рода на брюнетката - едно адаптерче, една врътка и стрингтру
 4. По темата. Китара -> педал борд (лампов преамп, клийн бустер, модулиращи ефекти, волюм педал, нойс гейт - нещата просто са изброени)-> от тук три варианта 1) ако няма някакъв амп с кабинет - от кабинет симулатора на преампа в пулта 2) ако има само кабинет за китара - в педал борада си нося 50W нано пауър усилвателче (големината му е колкото на половин мини педал) - мисля да си поръчам още един за евентуални стерео изпълнения 3) ако има усилвател с кабинет от педал борда сигнала влиза в луупа на усилвателя или ако няма лууп във входа и ползвам само чист канал В момента си търся подходящ 1Х12 кабинет при нужда да го нося и него. Айде със здраве!!!!
 5. ъъъъ реших, че се хвалиш са капарисон китарка ма честито за струноспирачката
 6. иимах такова хорусче нукс - бих казал върши страхотна работа, а струва съвсем малко
 7. ^ Та от целата убавиня що си събрал не мога само да разбера едно нещо. Това отгоре макети на мустнаг и камаро ли са или само на мустанг?!
 8. продължава търсенето на и и помещение за репетиционна си търсим вече
 9. продължава търсенето на и и помещение за репетиционна си търсим вече
 10. Acei

  Безжична система + верига

  е как има на приемника изходен жак и от него вкарваш в самото начало на веригата. инак от безжичните системи горещо ти препоръчвам Line 6 Relay, която и да е от серията.
 11. защо не вземеш от някой около теб ефекти и не сравниш с проц и с ефекти какво се случва
 12. продължава търсенето на и и помещение за репетиционна си търсим вече
 13. Здравей, ей сега видях, че си писал И не съм сигурен дали сме си приказвали та ако не сме призвъни на 0877742821 или прати смс и ще те набера да се видим
 14. Вземи си тогава Peavey Bandit 112 transtube- транзисторен (отлична симулация на лампов звук, но все пак симулация), може да свири и в стая и в концертна зала и най-важното е много гъвкав и може да изкараш от много тежък звук до приятен лек крънч. Има си футсуич и струва между 300 и 450лв в зависимост от състоянието му. Говорителя обикновено е Sheffield 12" model 1230, но има оборудвани и с Blue marvel. За предпочитане е шефилд 1230. Препоръчително е ако си намериш черната серия произвеждана в британско, ако не има едни със синя лента произвеждани в сащ или в краен случай има с червена лента произвеждани в азия. Може да го срещнеш и като Bandit 65 - това е първоначалната версия на транстюб технологията, която е усъвършенствана при 112 серията. Същият усилвател може да го срещнеш и като глава под наименованието Peavey Supreme.
 15. В Пловдив , Диката, Вълчинов и май има още един. Питай Атанас Шишков той е в Пловдив и може да даде контакти
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.