Jump to content
Българският форум за музиканти

batkirk

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    dobri4

batkirk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. batkirk

    Имам проблем

    Мерси на всички ви. Купих си нови струни ,ей ся ги слагам и ще видим какво ще стане
  2. batkirk

    Имам проблем

    От струните ще е ..
  3. batkirk

    Имам проблем

    Китарата си я купих чисто нова през август месец , не мога да знам колко са стари струните .. Апък тва за прекалено вдгинати адаптери нещо не можах да го разбера ..
  4. batkirk

    Имам проблем

    От една седмица на насам , звукът на най-тънката ми струна трепти . И се чудя от кво е , от самата струна ли или от адаптерите. Пробвах всичко - навивах , развивах , надигах магаренцето , свалях го И ПАК СЕ чува с яко трептене ...
  5. По-скоро усилвателите са читави, китарите - не
  6. Първата вълна http://xionix.snimka.bg/hobby/kitara.409605 ))
  7. Значи закрихте ми темата , но с това да ходя и да пробвам дисторжъни няма да стане , защото аз съм от Добрич а тук няма такива магазини , а не знам кога ще ходя до Варна пък и не знам магазините там за това мисля да си го поръчам от нета (т.е целта на предишната ми тема беше да ми предложите някой модел на дисторжъни Беринджър), китарата ми е Epiphone les paul special II , ,а кубето е Harley benton HB-20G Надявам се че не досаждам на никого , просто търся помощ ...
  8. аз имам спешъла и си джиткам доста доволно , ама си чакам сега дисторжъна че с тоя вграден овърдрайв става голяма мазня ..
  9. batkirk

    Behringer

    еми аз наскоро си взех първата китара и сега си търся нещо по-обикновено тъй около 50-60 камъка
  10. batkirk

    Behringer

    Искам да питам какви са впечатленията ви от педалите на Behringer , защото искам да си купя дисторжън Behringer и ако може да ме опътите към някой модел ..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.