Jump to content
Българският форум за музиканти

blacknight

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

blacknight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ЛИЧО "СТОУНСА" ЩЕ СВИРИ НА ЖИВО В ПОЛИНЕРО В СЪБОТА! ТОЙ НЕ СЛУЧАЙНО Е ИЗБРАЛ ТОЗИ КЛУБ. Очаквайте ревю за концерта в понеделник.
  2. Очаквайте скоро освен петък и събота да има свирене на живо и в сряда и четвъртък. Предимно млади (може и само по душа) групи всякакви стилове. Проектът е стартиран и скоро ще стане реалност. А пък който иска може и да помага. Long Live Rock'n'Roll!
  3. POLINERO place ПЛОВДИВ ул. "Вратцата" 5 тел: 0888/631 191 Разпоплага с абсолютно всичко за качествен гиг. Влючително пулт, барабани, уникални светлинни ефекти, пушъци и каквото се сетите още. Озвучаването е на най-високо ниво от най-добрия озвучител в Пловдив. Собственика г-н Ботев е музикант/разбирате какво значи това/ и уникален радетел за развитието както на българската авторска музика, така и за подпомагане младите таланти не само в Пловдив, а и в цяла България. Работил съм с всички собственици на такъв тип клубове в Пловдив от 1996г до сега - такова отношение като на този човек кам музикантие и клиентите не съм срещал до сега. Има една дума която охаректеризира собсвеника - перфектен. Персонала е на много високо ниво. DJ е небезизвестния в Rock'n'Roll средите Ивайло Манев Публиката е откровена и ценяща добрата музика. Картината е ясна - очакваме ви като гости или още по добре като изпълнители!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.