Jump to content
Българският форум за музиканти

koko_enev

Members
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Стара Загора

koko_enev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Обществена Репутация

  1. Браво Ненчо (машинка ) .Ето и от мен малко,ама все няма време да запиша нещо .
  2. Това е видеото на моят голям приятел Марчо Марков от град Чирпан.Освен че свири страхотно и пее като Стиви Уондър ,преди всичко е по-добър рибар
  3. Благодарим на всички които се отзоваха Със sms нестава,питах а и сигурно 50% отиват другаде.Сумата която му събрахме е 1720 лева от трите града,която е все пак някаква помощ
  4. Ще пусна едно шоу да се позабавлявате малко.Всичко е измислено и човека се прави на испаноговорящ,иначе си е китарист на една много яка банда.Жената която взима интервюто нищо незнае,но и ние се държим сериозно
  5. Страхотно,браво.Много ми допада стила ти на свирене.Сега сигурно си още по голям звяр
  6. Има специални барабани на които пише траш.Тях ще търсиш и внимавай да не се объркаш да вземеш някои за поп музика,че незнам как ще се оправяш после.
  7. Ей това вече е много яко Защо няма такива барабанистки повече
  8. Кой го измисли това ,че без метроном няма смисъл от упражнения.Само обърквате хората които още незнаят за какво става вапрос.
  9. Ако ти се занимава, може да я направиш на пано.Прави се от тънки летви във формата на квадрат,ама трябва да го снимам да го видиш как изглежда.
  10. Жестоко изпълнение и жесток аранжимент.Мнения от рода на осрана песен и др. са несериозни и некомпетентни.
  11. И аз се изкефих на Борето.Освен че свири добре и динамично,притежава и качества които малко барабанисти имат Браво .Поздрави!
  12. Да, страхотни са. Продължавам с още от младото поколение: 1. Мартин Хафизи - София (Southwick,High Definition) 2.Симеон Попов - Варна (Symbolic,Casper)
  13. 1. Георги Георгиев(shakazuluorchestra,Петър Ралчев,Иво Папазов и д.р.) - Стара Загора 2.Емил Стойчев (Perfect Stranger) - Стара Загора 3.Александър Томангелов(Vega(Sofiq),Rock Mission(Sofiq),Dune(Sofiq) , студиен музикант - Стара Загора - ще намеря видео и ще пусна 4.Николай Тодоров(Eridan,Symbolic,Casper,I real fate) - Варна,Стара Загора Други ще пусна по нататък като намеря видеа.
  14. Това вече е друго нещо.Съжалявам за тона с който писах,но просто се засегнах.А нека темата наистина да остане , и ще направя списък,но като потърся някакви видеа,защото е безмислено да пиша само имена.Поздрави на всички!
  15. Значи, не падаме от марс да обясняваш за барабанистите в България.Лично аз съм голям фен на Евгени Евстатиев,или си мислиш че тук има само някакви шарани,които лапат въздух.Не видях в списъка ти Георги Георгиев( Shaka Zulu orchestra,Петър Ралчев,Иво Папазов и мн.др.) - Стара Загора , но и много други които е безмислено да ги споменавам.Лично в моето трио A.S.K. (fusion,world music) участва Ангел Демирев (Perfect Stranger,Shaka Zulu orchestra,Ivo Papazov) , който преди няколко месеца имаше участие с твоя любим барабанист : Митко Симеонов (жалко че не можах да присъствам,било е жестоко),така че има хора тук които не са вчеращни.Мога да изредя и от Варна още Симо ( Symbolic и др) и Николай Тодоров (Eridan),с които сме големи приятели,но не е там въпроса.Незнам от къде се е породило това голямо самочувствие у теб във форума( дори и да си най невероятния барабанист тук) това повечето хора не ги интересува.И не ги пиша тези неща да се правя на велик,а да разбереш някои неща.Поздрави !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.