Jump to content
Българският форум за музиканти

stef_lp

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stef_lp

  • Рожден ден 01/31/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • AIM
    st3f_1p
  • Website URL
    http://www.topcoder.com/tc?module=MemberProfile&cr=22658228
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Последни посетители

619 профилни разглеждания

stef_lp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Грешно се изразих, всичко си работи, освен USB-то, сякаш не е включено и не го намира, преди даваше някаква грешка на самия компютър и от нея разбрах че е за смяна и че е често срещан проблем. Предполагам (надявам се) просто не са го запоили правилно.
  2. Здрасти, Стандартно доколкото разбрах - прецака ми се USB-то на Line6 HD500x. По-големият проблем е, че го дадох на някакъв сервиз да го сменят, уж би трябвало да е нещо лесно, сега въобще не работи (поне преди даваше грешка), дано не са го прецакали напълно. Търся някой разбиращ да ми го оправи, ако е още възможно. Мерси!
  3. Аха, лютиер беше да ;D Иван и Диката, това ли са единствените гурута в София? Тоест там да отида? Също забравих да спомена, че става въпрос за електрическа китара. И заедно ли са или отделно, при кого от двамата?
  4. Здравейте, С риск да бъда НИЗВЕРГНАТ, ще попитам нещо, ползвах търсачката, но намерих само някакви неща от 2011. Имам една китара, която искам да се възкреси, като цяло е в добро състояния, но има малко ръжда тук таме и май и трябва рефретване, със сигурност смъкване на action-a в последствие и разни такива неща. Искам да платя на някого да ѝ оправи всичко и да стане отново прекрасна ;д Препоръки? Поздрави! Stefan
  5. Мда мерси на всички, като гледам някои препоръчват по-дебели, други по-тънки.. така че предполагам средното е най-добре Май ще пробвам първо с 59.
  6. Здравейте, искам да си смъкна китарата в стандартна A#. От тук http://hikkyz.net/misc/stringassembler/ извадих малко цифри за 7 струнен сет 0.010-0.059 като не ползвам най-тънката: С Ibanez Prestige RG 1570 съм. Та чудя се дали това е най-добрия вариант, сякаш най-малко разлики се получават.. и мога ли да си прецакам китарата по някакъв начин? И това че цифрите са близо значи ли, че ще стане със съвсем леко нагласяне на пружините? Мерси.
  7. Не че аз съм някакво старо куче изстрадало много от музикалната си 'професия'.. но и на мен ми е за хоби, свиркам си, кеф ми е, кулминацията е пред публика.. помня всички си излизания може би и защото се броят на цялата ми една ръка. След всяко са ми казвали 'дано ви плащат добре', и ме зяпват на отговора 'луд ли си, на загуба сме'. Или като предложих на един приятел, който се шегуваше да ни е мениджър, част от печалбата, трябваше да ни дава пари всъщност.. но да, ние изрично искаме да няма вход.. все пак по-добре още 10 човека да са там отколкото аз да взема 10 лева. Такава ни е средата.. като хората нямат пари влияе и на групите.. повечето хора ако дадат 5 лева за вход после трябва да са трезви.. Процент от печалбата може би е идеалният вариант.. та аз за струването си съм доволен, но нямам претенции на професионалист... а и да, ние сме още във фазата 'по-добре повече публика пред някакви пари'.
  8. ScreamMusic: site facebook телефон: 0888331453
  9. stef_lp

    Revollvers - Livе

    та това сме ние, всякакви мнения са добри дошли, макар да не е като на живо.. ;D в описанието има линкове към останалите 3 песни ако не друго поне ентусиазъм имаме ;D
  10. Не го знам тоя 3-тия най в ляво, но едва ли и той може да те оцени подобаващо.. та не са те пуснали по напред, а? За пръв път чувам това нещо 'Ариа', може да обясниш малко за какво става въпрос ако искаш
  11. В нета се намират всякакви, но това на което се натъкнах днес бие всички by far: http://www.youtube.com/user/bodomcovers09 wow
  12. Мерси, наистина от това беше.. а друга карта нямам и не ми трябва засега, няма да записвам албум, достатъчно ми е това като качество засега
  13. Добър опит.. наистина беше пусната такава опция (баси наглата програма).. спрях я, изключих програмата, но пак.. някакви други идеи?
  14. Вградената програма на windowsa за запис от микрофон при много силен звук определено време (5-6 секунди) решава да го намали.. като стане тихо пак го усилва на нормално.. други програми, които пробвах (аудасити примерно) правят същото нещо (предполагам защото ползват рекордера).. та има ли начин да се спре това (аз не намерих) или някоя програма, която не го прави?
  15. Гласувах вече от линк в друг форум Доста ме изненада песента, не очаквах наистина да ми хареса. Браво
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.