Jump to content
Българският форум за музиканти

MaleneDr.

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано, глас

Contact Methods

  • Website URL
    http://myspace.com/miglenatzenova

Profile Information

  • Gender
    Female

MaleneDr.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Входящият изпит няма да е нещо затрудняващо - ще бъде тест, който обаче да гарантира музикалните качества на курсистите. В момента се ценообразува - таксите ще бъдат поносими. Упражненията и лекциите ще се провеждат в малки групи и индивидуално и ще бъдат съобразени с личните ангажименти на обучаващите се. За работещите ще има възможности за интензивни съботно-неделни занятия. Всички подробности ще бъдат своевременно публикувани он-лайн. Важно: тъй като програмата представлява придобиване на степен на професионална квалификация, минималната възраст за начало на обучението е 16 години. На този етап ни занимава броя на интересуващите се, които имат нагласата и готовността за интензивни професионални музикални занимания.
  2. Музикална лаборатория "Ph.D." обявява прием за нова сертифицирана учебна програма към Министерството на образованието и науката. Обща специалност - Поп и джаз. В края на курса успешно завършилите ще: боравят свободно с вокални техники, познават детайлно вокални (поп, джаз, уърлд) стилови направления, акомпанират на пиано с прости акорди и стандарти, чуват, разписват и пропяват отделни беквокални партии, изработват сами синбек с помощта на музикален софтуер, са нотно и музикално-теоретично грамотни, могат да музицират в различен тип формации - вокални, бенд, акапела и пеене с пианист имат звукозаписен опит. Предвижда се да бъдат привлечени и специалисти-хореографи, които да работят допълнително върху сценичната изява на курсистите. Програмата е двугодишна, на модулен принцип, след завършването на всеки от модулите и на целия курс се полага изпит пред легитимна комисия и се получава съответен сертификат. Телефон за контакти: +359898311138 Музикалната лаборатория разполага с изключително висококачествено оборудване и опитни и висококвалифицирани специалисти-педагози. Официален уебсайт: http://www.vodari.org
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.