Jump to content
Българският форум за музиканти

ATOC

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ATOC

  • Рожден ден 04/10/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Русе, Велико Търново

ATOC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. ATOC

    Esp дилема :)

    ESP LTD M401 BK Само дето неразбрах този модел защо в томана и сайта на ЕСП е 401, а динакорд и визиартс - 400.
  2. ATOC

    Esp дилема :)

    Напротив, и 2-те страни са с преимущества и недостатъци, които се видяха. Въпрос на лична преценка е от къде ще се пазарува. Мен лично Pay on delivery най ме устройва, а за кредитна карта трябва да си отварям нова банкова сметка, която ще ми е N-тата (макар че е крайно време да си направя). Но ще видия, сигурно ще е от томан.
  3. ATOC

    Esp дилема :)

    .. ти в томан не гледаш ли !?!?!?! м401 гледах но с филтрите им не ми е излязла ... мерси
  4. ATOC

    Esp дилема :)

    Дилемата отпада ще се бръкна малко повече от към пари но това ще е китара - главно заради адаптерите ESP LTD M-400 Black а на тези пари нямам почти никакъв избор на ЕСП с ФР, но все пак ще чуя и F-ката. Благодаря на всички за мненията и вниманието
  5. ATOC

    Esp дилема :)

    най-вероятно, да така и така ще я поръчваш преди да я пипнеш: томан f250,kh202 -> 50-100лв по- малко... кой ти ги дава да даже с доставката идва пак по-евтино.
  6. ATOC

    Esp дилема :)

    най-вероятно, да
  7. ATOC

    Esp дилема :)

    Сигурно е тази на този цък аз май се поориентирах вече, иначе бях се поразколебал днеска за ФР, ама ще го оставя
  8. ATOC

    Esp дилема :)

    За изработката да може да се има 1 наум, относно състейн и FR немисля че има такова голямо влияние колкото адаптери и ефекти. Моята лична мотивация за FR, е че свиря основно в един тунинг, рядко си правя експерименти с дроп Д и С, има още доста неща да пробвам включае и опъване на ръчки, та с ФР разстройването ще е по-малко но тук пак играе голяма роля качеството при изработката, а пък когато му дойде времето ще го позлвам пълноценно.
  9. ATOC

    Esp дилема :)

    За формата ясно просто цена и конфигурация са общо взето тези модели, относно флойда е препоръка от прител китарист, иначе лично аз рядко я опъвам ръчката твоето LTD вярно е друг клас ама мисля че прекалено нагоре ще скоча с същата или подобна китара.
  10. ATOC

    Esp дилема :)

    Здравейте, "нов" съм във форума макар че го следя от близо година може би. Далеч съм от нивото на 90% от хората тука на тема музика, но полагам старания да ги догоня Преди половин година си купих първата ел китара (СТАГ), и да опъвам жици доколкото мога е голямо удоволствие за мен, вечер след работния ден, действа ми много разпускащо. Та реших да се ъпгрейдна, макар и да не заслужавам още висок клас китара но за мен това ще е и що годе добра инвестиция в сравнение с Stagga, а и разполагам с парите. Спрял съм се на следните два модела и немога да реша кой от 2-та ще е: KH-202 май го имат само за лява ръка, но това ще проверя със сигурност вече като реша кой да купувам. Ще бъда доволен и същевременно благодарен, да споделите мненията си, а ако имате и по добри предложения са добре дошли също предварително Цък1 Цък2
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.