Jump to content
Българският форум за музиканти

Bobo Jazz-a

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    кларинет

Bobo Jazz-a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. става така - около месец търсиш спонсори (безрезултатно), през това време да не забравиш да работиш, че и апаратура трябва да наемеш. с повече късмет ще влезеш в някое читалище, клуб или дискотека (последните две са за предпочитане, защото могат да услужат с две колони, примерно). кубета и барабани-чинели от групите при повече късмет. пулт от наскоро замогнал се приятел. кабели-мабели всеки да си носи. приятел с микробус, за да ги пренесеш. поне за реклама няма да ти дойде нанагорно. някой около теб, дето да разбира от фотошоп и само един ден в интернет ще ти стигне да съобщиш на всички. УСПЕХ!
  2. мъча на skatalites песничките, ама на кларинет, че нямам друго
  3. отиваш и си купуваш един от магазина, след което го поливаш
  4. Или нещо на Artie Shaw. Вече наистина за кларинет
  5. Ако имаш на Bud Freeman - Tillie's Downtown Now. Много готино парче.
  6. Духов оркестър при Механото във Варна, ама вече го няма от около 3-4-5 години
  7. Когато се включих в оркестъра, диригента ми огледа големите зъби и каза: "този - на кларинета" Е, ако има големи длани не му бутайте цигулка, например, ами бас китара. Общо взето зависи от физиката, а и желанието, ама основно от физиката. Аз тромпет не мога да надуя
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.