Jump to content
Българският форум за музиканти

rinti

Members
  • Мнения

    530
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от rinti

  1. Наистина с IE 9 става така, с Opera, Chrome и Mozilla няма проблеми.
  2. Ако става дума за собствено ползване, едва ли ще се наложи прахово боядисване и т.н може да се сложи в обикновена метална кутийка за до 10лв или пластмасова такава за 3-4лв. Все пак ако е само за вкъщи, едва ли ще е проблем. Ако не е с цел продажба, схемата е лесна и няма да е проблем да се налепи и на универсална платка. Ако вече всичко това е с цел продажба, нещата казани по-горе важат със пълна сила.
  3. http://www.blife.bg/article-7692 To be continued...
  4. Изчетох цялата тема и баси колко много хейт срещу чалгата и аз не я харесвам, но пък защо да я мразя. Аз не съм видял някой поп-фолк изпълнител да говори нещо против рок музиката, правят си каквото правят без да говорят срещу никой. От друга страна май всички рок любители псуват чалгата, ама както каза eL_NinYo те си действат влагат пари и правят нещо пък макар било то с неморални текстове, порнографски клипове и т.н поне печелят пари от музика, пък била тя и такава. Пък "война" срещу чалгата не става с писане по форумите.
  5. Относно кабела за свързване към компютъра ти трябва същия преходник, за който обясних за тунера. Колко ще е задоволителен резултата зависи от звуковата карта, но този въпрос е широко обсъждан във форума.
  6. Ако не ти е проблем, може да използваш тунер на компютъра и така да спестиш някой лев като за начало. Ще ти трябва един преходник за да може да си включиш баса към компютъра, ама той струва 60 стотинки.
  7. И аз имам от Сафарито да си избера дали mobile view или стандартно.
  8. Хах, преди малко влизам и си викам сбъркал съм адреса, защо съм влезнал в форума на laptop.bg който е 1:1 Проверих си адреса и влезнах пак и нямаше грешка явно
  9. Така е. Прочети темата която ти дадох за да ти се изясни напълно
  10. За нещо такова ли става дума - http://www.thomann.de/de/dunlop_jazz_iii_03.htm Поръчааш си 2(да може цената да е над 25лв, тогава е безплатна доставката) и Динакорд ти ги докарват до вратата без стотинка оскъпяване. Справка - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...5&start=135
  11. "Докладвай" и ще ти я изтрият.
  12. rinti

    Balgar.bg

    Блогодаря, много Супер е ! Преди малко излезе и 5-ти епизод
  13. Те Сабатон ги преместиха, че нямаше да стигне мястото в клуба.
  14. rinti

    Epiphone от Thomann

    Не би трябвало да им разлика освен цвета.
  15. Ако кажеш от къде си, може и да ти кажем..
  16. Тоя човек е просто уникален. Имал съм "честта" да водя доста разговори с него по скайп и просто тоя човек толкова много простотии може да изговори за отрицателно време, не е истина Ама от човек който живее в Малага, Испания и живее на социални помощи и си няма работа по цял ден, какво да очакваме.
  17. Е че тогава нямаше(то беше и преди 6 месеца де), не знаех че си почнал да ги продаваш. Иначе линка http://babythomas.name/# П.п Тва доста да се популизирали тези тапи, като поръчвах аз от ибей доста малко хора ги предлагаха сега гледам са доста повече.
  18. И ние направихме номера с тапите по съвет на Baby Thomas При нас беше читалище и беше прекалено голямо, та тапите решиха до голяма степен проблема. П.п Тапите не са обикновенни а едни по-специални, ако пожелаеш ще ти дадем линк, защото май не се намират в България, но доставката от Англия е нищожна.
  19. Който иска си го осъществява в съществуващия за момента раздел, не е било проблем
  20. Виждал съм го и в Български форуми и интересно и забавно се получава
  21. Тези жакове на Neutrik са хубави поне според моите критерии, аз си взех подобни, защото ми писна да се чупят китайските за една седмица. Вече доста време нямам проблеми.
  22. При мен проблема основно беше, че все не уцелвах на жакове и се скапваха бързо. Но наскоро си поръчах по интернет и наистина стана супер кабела и би трябвало да издържи доста.
  23. При капсулованите, режеш капсулования жак и слагаш нов Няма да е толкова здраво но поне ще си ползваш пак кабела. Ако имаш нещо нужда от помощ, насреща съм, без това съм обещал отдавна да те черпя
  24. Преди време Виктор беше създал тема за полезни линкове към раздела и съм сигурен че ако някой търси нещо, то там почти сигурно го има. Ако се систематизират линковете, за което трябва време разбира се, може да се получи по - добре даже и от такъв наръчник за начинаещи(то ще е и един вид наръчник де). Те една част от тях са и сизтематизирани, аз бях пуснал интересни според мен теми, като мисля че бях прегледал около 50 страници. Лятото имам време и мога да ги систематизирам по теми.
  25. rinti

    Line 6

    Имал съм UX2 и съм пробвал вместo analog out да ползвам изхода за слушалките и разлика май нямаше Иначе то на UX2-то изхода за слушалките си е стандартния голям жак за китара, но няма да се особен проблем един преходник да се ползва.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.