Jump to content
Българският форум за музиканти

fella

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Contact Methods

  • AIM
    fella_89

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Стара Загора

fella's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Обществена Репутация

  1. https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/10629495_10204739082105149_8702160706919883115_o.jpg един нов рак Гибралтар от мен !
  2. Честото за карданчето,сигурно летиш с него http://s1232.photobucket.com/albums/ff370/top4ica/ това са моите бъчви и тенекета !
  3. The Crow - много ме изкефи.Личи си,че си про ! Поздравления айде и една лигавня от мене
  4. аз "блъскам" по една гума,доста дебела (около 2 см) и що годе има добър отскок,но също и кадето набарам-било по килима,таборетката,бюрото и всякакви такива възможни възможни неща. Според мен,колкото повече чувство имаш към матереалите по които удряш,толкова повече ти се увеличава чувството или feeling-a на ръката,същевременно и палката =]
  5. е след всичките тези техники,аз ще пусна малко натурално xD http://www.youtube.c...h?v=J3TL30THXpY надявам се да не ме рогаете много !
  6. айде и аз да се похваля с 1 новичко чинелче Istanbul Pera 16 crash Rocker благодарение на music division !
  7. Тая мацка ме разби - жалко,иначе щях аз да я взема за жена !
  8. Ако си от Стара Загора мога да ти кажа къде може да отидеш,понеже съм от там,но за други градове нямам информация.. мога да ги снимам да видиш как са станали,само да си прецениш добър вариант ли е това или да отидеш на стругар. Поздрави !
  9. Аз имах едни фус-чинели които си бяха пукнати,и въобще не ми се занимаваше с такива ножици,затова отидох при стругар,той там ми каза че нямало да стане,щото били много меки и не искал да рискува или по моето впечатление-нему се занимаваше,та СЛУЧАЙНО намерих друг вариант-попаднах на плазмена резачка (лазер) или не знам как е точно,но човека за 2 минути ми ги отряза точно,като махна пукнатината която бе приблизително 2 см. навътре от ръба на чинела,после заглади ръбовете на шмиргела и готово ! За двата чинела ми взеха 5 лв. така че за мене вече това е решението,ама дано да не се стига до там ! Поздрави !
  10. аз съм боядисвал стойка със спрей,ама и отделно се интересувам от бои,така че ако мислиш да го правиш така,ще те посъветвам първо да сложиш кожата на земята в хоризонтално положение.Почисти хубаво кожата,да няма нищо по нея за да може да хване боята хубаво ! налагаш шаблона,като гледаш да е хубаво прилепнал към кожата,да не се получат на места букви с по-остър контур,други с по-мек ! Използвай хубав спрей,(мога да ти препоръчам някои) задължително с ниско налягане за да не се разтече. Полагаш тънък слой боя с махови движения,при нужда изчакваш да изсъхне и повтаряш-без да махаш шаблона между другото гледай шаблона да ти е добре изрязан,че много си проличават линиите ако не са точни,след като се махне.. Аз се мъчих един път да си напиша на чинелите SONY u PANASONIC ама шаблона беше много лошо изрязан и не ми хареса и го махнах,ама предполагам с кожата ще е по-лесно Успех ! Може да пробвам твоята идея,не ми се е налагало да го правя до сега,ама съм оптимист !
  11. мисля че няма голямо значение с какво си обут,ако имаш техника,с всичко ще ти е удобно ! аз лично съм с едни скейтърски кецове с дебела подметка,а иначе в нас си тропам бос на пода
  12. или са му имплантирали някой drum чип
  13. awesome dude... моите лични поздравления !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.