Jump to content
Българският форум за музиканти

nicky_p

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nicky_p

  • Рожден ден 09/11/1975

Previous Fields

  • Инструмент
    Keyboard

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.soundclick.com/bands/pageartist.cfm?bandID=379425
  • ICQ
    0

nicky_p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. nicky_p

    Yamaha Mm6

    Ами, за тези пари толкова!!! :unsure:
  2. nicky_p

    Нещо ново

    Погледнете ако ви е станало интересно !!! КОРГ М3 Видео ДЕМО'то е много интересно!!! Приятно преглъщане, вече ми присяда за 6'ти път!!!
  3. КОРГ ПА 800, това е!!!
  4. nicky_p

    Korg Triton Help

    Ле'то няма опция за експанжан!!!!!!!!! Има са мо за РАМ и Семплинг!!! 100% сигурно Тритон ле НЯМА,РАМ 64мб Тритон класик има за 2 експанжана, РАМ 64мб Тритон студио за 7 експанжана, РАМ 96мб Тритон рак за 8 експанжана, РАМ 96мб Тритон Екстрийм НЯМА, РАМ 96мб РОМ памет на ЛЕ и Класик = 32мб
  5. Провери тук!!! CME VX 6
  6. Triton Extreme Ето това е най-откачения ТРИТОН!!!!!!!!
  7. Tyros няма семплинг !!! PA 1 X ИМА!!! Относно "дървено" звучене ....... абе не ми звучи дървено!!! По принцип тези инструменти не са правени за "ЧАЛГА" както се упоменава по-горе в темата. Те са правни за всичко друго, но не КОНКРЕТНО за чалга!!! И още много +'ове за КОРГа
  8. Roland G70!!!! Това е самосвирката!!!
  9. Е, защо да не си взима КОРГ? Какво му е?
  10. С кои КХ драивери си? 3537?
  11. Много ги хвалите тези еволюшани.... Аз бачкам с Роланд А70 + Ямаха МУ90р и спрях да ползвам компютъра на сцената за сега. Имам звук и от модука и от А70то, защото модула има 2 входа през които може да се включи нещо стерео или 2 неща моно. От друга страна ако искам мога да пускам ефект на 2те неща по отделно или на стереото , мога да ползвам модула и като ефект процесор. МУ90р има 2 стерео изхода и още 2 които могат да се ползват , значи-2(стерео)+2(моно) миди им А и миди ин Б = миди тру и миди аут. Като сложим и ПС то Хост. Струва около 450лв + А70 около 1200лв + лаптоп около 750лв(защото не ти трябва много за да ползваш ХАММОНД Б4, а за другите недеи да мислиш те нетоварят много) едно АСИО 4 ОЛЛ и си готов да забиеш и на уембли стига да знаеш как да управляваш всичкото това!!! Незнам защо се пренебрегва А70 като МИДИ контролер просто е много добре измислен, има еднин ЕКПАНЖЪН за него ВЕ ГС Про със който А70то става Синт от нивото на саундКанвас СЦ 88 Про. Относно спирането на токс на сцената , да ИМА И ЮПС'и 65-70лв и си решаваш проблема глобално!!! Успех в избора!!!
  12. Може да си вземеш модул със PCtoHost интерфеис и си решаваш проблема с МИДИ входовете и изходите връзва се към COM port на лаптопа и се инсталира един драивер и това е цялата игра после в която и да е програма имаш миди диваис през модула и няма никакво закъснение плюс това може да му ползваш и звуците!!!!
  13. може да погледнеш и тук ЛИНК много добре направени програми !!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.