Jump to content
Българският форум за музиканти

sopran_f

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sopran_f

  • Рожден ден 10/09/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    piano

Profile Information

  • Gender
    Female

sopran_f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами проблема идва от там, че учителят ми идеално знае как да направи настроиката но неможе да го обясни,знае го за себеси но неможе да го предаде. Питах и другите момичета и момчета в курса те са на същото положение за това реших да попитам тук. Другият проблем е ,че в града няма друг учител по арфа, за това ако някой мойе да ми го обясни моля за помощ. Безкрайно харесвам арфата и неискам да я зарежа заради това. Благодаря предварително.
  2. Здравейте аз се уча да свиря ама нещо не ми се получава. Акордеона ми е задължителен ама не ми се отдава, иначе е хубав инструмент ако знаеш как да свириш.
  3. Здравейте надявам се да ми помогнете. От скоро започнах да вземам уроци по арфа, проблема е че тя е ад в настроиването с проклетите седем педала. Та се питах дали някой мойе да ми каже по лесен начин за настрийването и. Благодаря предварително.
  4. Аз лично не мисля че алкохола е решението на проблема. Няма спор че помага за загрявка но алкохола е нож с две остриета, помага но и може да ти извърти голям номер. Казвам го от опит. Просто се разпявай добре и дишаи правилно когато пееш.
  5. Ако ви боли гърлото или имате налепи наи доброто решение е следното: вземате три лъжици захаросан мед и три лъжици ракия ама по силничка!разбъркжате добре и го оставяте в хладилника да се охлади. После хапвате по една лъжица на час. Ама като казвам силничка ракия това не знаяи такава дето да тръгнеш да питаш всички '' Ти мен уважаваш ли ме или не ме уважаваш" Само за оточнение
  6. Честно казано и аз бих те посъветвла да слушаш татко си!
  7. sopran_f

    Помощ

    Според мен има място за притеснение вземи бьрзо мерки по вьпроса докато не е станало кьсно. Успех!!!
  8. Здравей аз пея от малка на сцената сьм от както се помня ,и нека споделя следното с теб През тези години чух какво ли не, и за това моят сьвет е следния: Никой тук неможе да ти помогне и разбере за какво става вьпрос, ако все пак не чуем нещо което изпьлняжаш. За това те сьветвам да качиш нещо да чуем пьк тогава ще си дадем мнението.
  9. sopran_f

    Вокалистки

    Здравеите две вокалистки сме пеем най- вече рок и бг ако някои има нужда от нас пишете на jivka881
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.