Jump to content
Българският форум за музиканти

cooloff

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно cooloff

  • Рожден ден Август 8

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/sdravkokulow

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Разград

cooloff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря. Близко сме но не е същото
  2. Шестограмче си намерих вече,благодаря на всички отзовали се. и ако букса си намеря-страхотно!
  3. Мерси колега вашият коментар не ми е от полза...а за техническите грешки се извинявам...Бързах..... и много обичам недовършените изречения и многоточието . (точка)
  4. здравейте, би ли могъл някой да ми каже къде мога да намеря такъв женски жак: http://www.bustedgear.com/repair_Fender_deville_jack.html ????????????????????????? Трябват ми два !!! И шестограмчето за бриджа за Мексикански Фендър ???????? xxxx са несериозни и нямат такива аксесоари... От провинцията съм и не мога намеря тя неща тук.. Благодаря Ви предварително.
  5. Пище го в профила ми...от Разград но разстоянията не са проблем,особено в БГ.......
  6. Здравейте приятели, имам една китара полуакустична със Stop Tail Bridge.От около месец започна да ми къса струни 1-ва и 2-ра.Работя всяка вечер и през 3-4 дни сменям струни.Ако продължава така ще ме разори . Мисля си ,че проблема е някое ръбче на седлото на моста,защото там е точката на късане.Опитах с водна шкурка да го поизгладя и го натрих с графит ,но няма голям ефект.Дайте ми съвет,какво да направя и при кого да отида.Там трябва много финна намеса, а аз нямам такива аксесоари. Благодаря на всички предварително
  7. cooloff

    Китаристки :)

    Джаза не е снобария, но ако си решил да си обогатиш познанията изобщо за музиката, което ще ти даде нови идеи и т.н е хубаво да слушаш и анализираш подобен вид стилове.Ако си си верен на закостенелите традиции си вече скучен за публиката. А що се отнася до Мастерите по горе направи си сметка защо са по-дърти от Сатриани,Вай и Малмстийн а звучат по-модерно....
  8. cooloff

    Китаристки :)

    Стига с тия пискачи Сатриани, Вай,Петручи и тем подобни пищялки....Ква музика има там??? От пусто в празно.... Един clean ton не са изсвирили през живота си. Едни прави ладове нагоре, надолу. Ако искаш техничари слушай Gambale, Scott Henderson,Wayne Kranz,Allan Holdsworth etc etc.....Има много кво да научиш, за да избягаш от тия БГ-клишета: Китарист: Satriani Певец: David Covardale Рок Група: Dream Theater Абе хора имате интернет, четете списания, гледате телевизия ( е то там май така и така нищо не дават освен Миро,Азис,Дони,Б.Т.Р или най-голямата порнография Рок с Тома и само някакви отживелици) .. За това в България не се ражда нищо стойностно..По клубовете се свири глупост след глупост и кервана си върви и върви..... Taka e защото нямаме традиции в образованието на тоя инструмент.Ако имаше поне някаква Джаз Школа у нас китаристите щяха отдавна да си промият мозъците и щяха да звучат като ГОЛЕМИТЕ, щяха да научат нещо повече за музиката ако и да не свирят джаз. А сега разтягат пентатониките и мажорните и минорни ладове и се бият в гърдите. Щото са им такива идолите - акробати и каскадьори, но не и МУЗИКАНТИ!!!!!!!!!!!! Нищо лошо искам само да помогна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.