Jump to content
Българският форум за музиканти

cherry

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно cherry

  • Рожден ден Май 30

Previous Fields

  • Инструмент
    глас

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/DreadNata
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    София

Последни посетители

378 профилни разглеждания

cherry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. cherry

    Hello my name is...

    На мен много ми харесва гласът ти. Всичко останало, което мислех да ти напиша rockfire вече го е написал.
  2. cherry

    Пеене

    Притеснението е една от причините, другата е, че преди може да си мислила, че ги пееш добре тези песни, но реално да не е било така и сега, пеейки с други хора, проблемите да са излезли наяве. И най-важното според мен - задължително трябва да пееш в удобна за теб тоналност, ако ти е висока или ниска песента е нормално да става фалш на неудобните тонове. Ако ти си основен вокал трябва да се съобразяват с теб, няма как.
  3. Знам, че не е най-перфектното, нарочно не съм си изправяла фалшивите моменти Не съм я учила много песента, наведнъж е записвана от 3-4 изпявания, просто ми се прииска да пробвам и се изкефих и аз честно казано, радвам се, че ти харесва Има само лек ривърб, но ще ти я пратя довечера щом искаш ок Иначе пея по-леки неща, гласът ми е по-нежен, не е много за такива хамалогии Ще запиша някои работи тука тия дни, дето се каня от 100 години. Иначе съм пускала един ремикс във Видео:
  4. Rainbow_-_Nata малко не е моят стил, но защо пък не
  5. Според мен Flame го е нарекъл 'стандартен', за да не те засегне, че май си обидчив аз бих го нарекла по-скоро банален и изтъркан. Просто не е интересен, не грабва, не разчувства (поне мен не ме), с две думи - не ми харесва. А ти защо си решил да се занимаваш с писане на песни, а не с биология? Вярно е, че се пеят големи глупости по принцип, но ти не искаш ли да достигнеш някакво по-високо ниво, защо се задоволяваш с посредственото?
  6. Ами ако не държиш на мъжки вокал аз мога да се пробвам
  7. На мен гласът ти ми харесва, хубаво звучи, защо не пробваш наистина да запишеш нещо чисто, без ефекти, за да можем да сме по-обективни. Имам няколко въпроса от чисто любопитство - Защо държиш да е точно тази песен? Наистина е доста ретро и не знам до колко би се оценил стила. Защо изобщо държиш да записваш и да издаваш сингли, каква е идеята на това начинание?
  8. cherry

    Любими певци

    Layne Staley (Alice in chains) Kristoffer Rygg (Ulver, HCS ...) Maynard (Tool, APC) Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave) Phil Anselmo (Pantera) Martin Gore (Depeche Mode) това са ми най, най-любимите леле за малко да забравя Chino Moreno (Deftones)
  9. cherry

    NiИ Remixed

    Много се радвам, че ви харесва и го оценявам! KeRRANGKid, благодаря за съвета, пуснахме я и в двата сайта. Иначе преди беше само тук: http://remix.nin.com/member/dreadsasho за желанията не знам трябва да ми идва от вътре
  10. cherry

    NiИ Remixed

    Преди известно време, с моя приятел дръпнахме на тракове няколко Nine Inch Nails парчета, с цел ремикси и ни хрумна да направим нещо като офлайн дует с Трент към парчето In This Twilight, като махнахме почти всичко от оригинала, аз изпях моите вокали, смесихме ги с неговите, пресвирихме парчето с наши звуци + китарката и в крайна сметка от оригиналното парче използвахме предимно voice track-а на Трент. Към това, което се получи като аудио, снимахме за една вечер набързо някакви кадри, които също толкова набързо монтирахме (без никакви претенции за стойност на видеото), колкото да има картинка към парчето за YT. И ето какво се получи, нито е кавър, нито е ремикс - кажете какво мислите (за парчето най-вече)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.