Jump to content
Българският форум за музиканти

nosorozitemu

Members
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nosorozitemu

  • Рожден ден 02/09/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    Mapex ORION

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    premier_genista_99

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Троян

nosorozitemu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Благодаря колега. Да, наистина няма друг толкова музикантски сработен и отлично аранжиран друм дует. Ето пак Харисън изригва на супер про ниво.. на 2 мин. и 10 - 11 сек. направо ме разби. http://www.youtube.c...h?v=wTcokoyn_HQ Поздрави!
  2. Най - успешния DRUM дует на всички времена! Поздрави!
  3. Здр. Със сигурност е точно така както казваш, но ( винаги има едно "НО" )винаги има изключения, дори от правилата. Уважавам това което казваш, поради простата причина, че си имал много повече контакти с професионални барабанисти от колкото аз съм имал. Просто това което съм написал смятам за вярно и мисля, че има логика в него. Гледал съм доста интервюта на друмери в който има впечатляващи познания по нашата тема, пък тези знания не се трупат просто така. Сорка за отдалечаването от темата за педалчето на тамичката, както съм написал по - горе това е наистина бърз педал и ако имам възможност бих си го закупил. Поздрави
  4. Не на майтап и аз си мислех за подобна развръзка, типични пинизи за вдигане на рейтинга. Винаги обаче има вариант и за 100% истинност на събитията. Поздрави. ^^^^^^^^ ^^^^^^^^^
  5. Според мен дилемата "напъплила" момчетата от Dream Theather е сериозна. По ми е интересно след големия финал дали ще пуснат на ДВД "състезанието" и да видим целите изпълнения на участниците. За мен Mike Mangini е логичния избор, но и Lang и Minemann са великолепни музиканти. Стилът на Virgil Donati е доста различим от на останалите и ще промени в голяма степен типичният Theather - ски аранжимент и звучене. Поздрави.
  6. Да и аз благодаря. Това тяхно барабанче предизвика доста полемика и положителни отзиви на NAMM 2008г. Поздрави.
  7. Здр. Ето цени на барабаните Odery. http://www.wembleydr...Odery-Drum-Kits има и други магазини в Европа, който продават марката, но този поддържа наличности. За Odery drums разбрах преди време случайно ровейки се в нета. Имат страхотни финиши и всичко при тях се изработва на ръка, като и селекцията на шеловете е ръчна. Имат собствен фестивал, който е кръг от Modern drummer festival. ( за последното нямам инфо ) Самият Billy Cobham презентира нарката.... и страната ни. Нямал съм възможността да свиря на тези уникални барабани, но пък се радвам, че наш колега е успял и споделя ценна информация с нас. Поздрави и това е наистина един чудесен инструмент
  8. Страхотно видео - на страхотен барабанист.... Поздрави.
  9. Въпросът зададен от колегата е по - простичък от коментара след него. Според мен почти всеки кардан може да се ползва и като два единични педала без допълнителни части. Сваля се лявата пружина + шпилката, гайката и скобата на педала, на който са двата бийтъра и се монтират на левия педал. Колегата Борето с примера, който приведе само затвърди моето мнение за карданите на Ямаха ( имал съм 3, все висок клас ). Вървят убийствено, особенно Fliyng dragon - ите. Поздрави и честито на колегата Мanowar 168.
  10. Възможен е и варианта с договора, но само той си знае. Иначе имах възможност да пробвам никилираната кобра и ми допадна. Гледах и доста ревюта със speed cobra - та и се обедих, че няма нищо общо с по - големите си сестри... Поздрави.
  11. Е може и така да е, но не мисля да се извинявам за нещо на някого. А иначе за мацките незнам... Тамата е излязла на 29 юни 2010 и наистина не е минало кои знае колко време от тогава. Ми остава някой да се похвали, че я има и да сподели... Поздрави.
  12. Колега не се засягай чак толкова, това с чековете го има в играта и това не е таина за никой. Познавам добре творчеството на Гавин. Имам ДВД - тата му, школите и доста негови участия на видео носител. Наистина това е един от най - прогресивните барабанисти на нашето време. Никой обаче не може да ме убеди, че барабанист от неговия клас не прави тест на всеки педал, барабан, чинел от висок клас, който излиза на пазара, просто тия хора трябва да са постоянно в час и то с инфо от първа ръка. Като цяло изявих почуда, защо чак сега открива "топлата вода"? Поздрави и наистина вярвам, че точно тази кобричка върви много леко.
  13. И най - тлъстия чек, който е получавал. Може и да не е така, ама чак сега ли ги откри тия кобри? От AXIS на кобра... може и да е по - добре. Поздрави и никой притежател и фен на кобра да не се чувства обиден, просто коментар.
  14. Определено нещата на това момиче му се получават. Гледах и други клипчета на "лапето" и стигнах до извода, че и майка му, баща му, баба му, и дядо му са известни студийни барабанисти в Малайзия. Поздрави. А това типче просто ме разби...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.