Jump to content
Българският форум за музиканти

mr.rock

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    акустична китара

Profile Information

  • Gender
    Male

mr.rock's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. mr.rock

    Търси се...

    Благодаря за бързата реакция, наистина много ми помогна.
  2. mr.rock

    Търси се...

    Преди година и нещо в този форум един човечец беше побликувал линк към сайта си от който свободно можеше да се издеглят няколко книжки с уроци за китара, сега не мога да намеря темата и ви моля, ако се сещате за какво говоря да ми дадете линк към сайта.
  3. mr.rock

    Ценови листи

    Благодаря за ценовите листи ,но имах предвид цените в българските магазини защото е трудно да се прецени на поглед какъв е звука на китарата.
  4. mr.rock

    Ценови листи

    Драги съфорумници ,разрових се из форума (и из гугъл) за ценови листи на китари (jackson ,ibanez ,stag ,ESP ,fender и т.н.) ,но единстветно на избанез намерих ценовите листи ,а за останалите китари намерих само отделни модели. Молбата ми е който може да постне ценовите листи на вносителите в българия и от кои вносител е най-изгодно да си взема китара.
  5. Аз също съм начинаещ ,за сега съм се ориентирал към 2 китари ибанез 350-ка и 370-ка и преди съм свирил на такива и ми хареса звука който вадят ,а и са ми удобни. Искам да попитам Jackson JS30 Randy Rhoads JKSN Black струва ли си като китара и по-добра ли е от ибанез 370? Извинявам се на автора за спама. Иначе за 450 лв. за китара са малко пари ,тъй като е "каквото плащаш ,това получаваш" Гледай да си събереш повече пари за по-скъпа ,но по-добра ,то това и една от причините да се започва с ефтина кухарка.Разгледай темите из форума и се ориентирай горе-долу каква китара искаш.
  6. mr.rock

    Bc Rich или Ibanez

    Не съм професионален китарист и не ми е нужна китара която стува повече от колата ми ,аз си търся китара която става за вечеринки ,както и една солидна част от форума.
  7. mr.rock

    Bc Rich или Ibanez

    По принцип грг моделите знам ,че не стават за почти нищо.А за новаците като мен можеш ли да поясниш кои са истински модели и кои не.
  8. mr.rock

    Bc Rich или Ibanez

    Из форума Джаксън ,ибанез и скуаяр са най-тачените китари и за това реших да се информирам.
  9. mr.rock

    Bc Rich или Ibanez

    Аз се бях насочил точно към Warlock-а именно заради цената му и после Kerry King Metal Master. Можете ли да ме посъветвате коя от 4-те китари да избера (Kerry King Metal Master ,Warlock ,rg370dx ,rg350dx) искам да свиря блус ,пънк ,рок ,хеви и дет метъл. Ако може да постнете и някой сравнително ефтин джаксън с приличен звук.
  10. mr.rock

    Bc Rich или Ibanez

    Здравейте съфорумници ,поиграх си да се разровя из форума за такава тема ,но не намерих много за Bc rich-овете ,нямъл съм възможността да свиря на такава китара ,но от записите качвани в youtube китарата вади добър звук ,ама как ще свири китарата зависи от майстора ,нали. За Ibanez прочетох страшно много и се ориентирах да си взема rg370dx или rg350dx (а и още от преди съм си ги харесал тези модели) Моля ви ,кажете ми нещо повече за Bc rich и ми препоръчайте някоя китарка среден клас (до 800 лв.).
  11. mr.rock

    Звукова карта.

    Здравейте съфорумници , преди няколко минути установих ,че звуковата ми карта е развалена ,а компютъра ми е в гаранция ,но загубих гаранционната карта ,не ми се занимава с разглобявания и реших да ви попитам има ли нещо подобно на звукова карта с USB връзка ,просто да вкарам един кабел в компютъра и отново да си засвирука както преди. П.С. Моля ви, не ми казвайте "има търсачка" като има търсачка поне дайте един линк ,много ще съм ви благодарен ако ми кажете дали съществува такова нещо и ако съществува да дадете един линк към продукта.
  12. mr.rock

    Jackson King V

    Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя или да тествам Jakcson JS30 Dinky или V-формата.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.