Jump to content
Българският форум за музиканти

eccec

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

eccec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Офтопик: А относно латенцията в компа - и аз съм си включвал китарата в компа, моята звукова карта също е вградена. Нямал съм никакви проблеми с лаг, явно драйверите са важни в случая. Мерси за съветите обаче!
  2. И аз съм се ориентирал към кубе, темата я пуснах да чуя мнения, щото моето мнение в тая насока не струва пукнат грош. В момента разполагам с 200 и нещо лева, струва ли си според вас да си купя от този ценови клас нещо или да потърпя за нещо по-добро. Става дума за свирене в къщи за момента, но кой знае нататък, всичко е възможно, затова мисля в перспектива А, и честно казано не искам кубето да е с много вградени ефекти - желая там стандартното което влиза демек овърдрайв и май ривърб доколкото съм запознат. Искам малко по малко да си събирам ефектчета
  3. Здравейте, въпросът ми е такъв: притежавам електрическа китара и се чудя каква да бъде следващата ми покупка - главно се колебая между кубе и ефекти (имам предвид не процесор, а отделни ефекти.) Чудейки се дали да си взема кубе се питам - ако имам набор от ефекти - има ли голямо значение дали използвам кубе или дали си включвам китарата в компютъра. За момента ползвам едно кубе, но не е мое и не се знае докога ще го имам. Тъй че се чудя дали да си кубя хубаво собствено кубе и чак тогава да мисля за ефекти или кубето не е наложително?
  4. Чудя се, дали звучене тип The Mars Volta би намерило своята публика в България. Твоята психеделия ми напомня малко на тях и ме кефи!
  5. eccec

    Riders On The Storm

    Единствената причина, поради която го качих в този раздел е, че все пак използвам рифа на песента. Иначе импровизацията си е напълно необвързна с парчето.
  6. Нещо да питам относно барабаните. Тия на Reason-a според теб хубави ли са, защото гледам че си използвал други, а аз карам на рийзънските. Тези Addictive drums по-добри ли са и ако да с какво?
  7. Горещо ви препоръчвам Queens of the Stone Age, като става дума за рифове. Някои от любимите ми са Someone's in the Wolf, 3's and 7's и Burn the Witch, като цяло почти нямат слаби песни, тъй че няма да сгрешите каквото и да чуете.
  8. eccec

    Riders On The Storm

    Ти ли беше пича фен на QOTSA? Щото в момента тяхната дискография въртя, Doors периода ми мина
  9. eccec

    Riders On The Storm

    Това е полу-кавър полу-авторско де, просто вчера докато си релаксирах реших да запиша изсвиреното. Тея всичките звуци за от Reason между другото. http://www.4shared.com/file/95266285/40591...torm_cover.html
  10. Евала за упоритостта. Напъвай се колкото можеш, запалил си фитила.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.