Jump to content
Българският форум за музиканти

MadCow

новаци
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

MadCow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. MadCow

    Guitar Effects

    Ама иначе има бая гиър зад него... Специално за първиа клип китарата отива в ПОДа а от там директно в компютъра. Нищто друго не се ползва.
  2. Само да приключа темата. Мони си получи китарата. Беше безкрайно щастлива. не беше спала почти. Ние пък са замотахме и пристигнахме чак в 15:30. Пожелавам и да се радва на китарата и да радва и другите около нея с музика.
  3. MadCow

    Guitar Effects

    Извинявам се за критиката, но тук никой не споменава стилът музика в който свири. Съгласете се, че едни процесори са добри за хеви метъл, други за джаз и трети за кънтри. Мисля че към препоръките трябша да върви и задължително в за какъв стил е добър процесора. Аз мога да кажа специално за хеви метъл най-добро впечатление са ми направили евтините процесори: - V-amp - според мен той направен специално за рок и метъл.за о - Line6 - аз в момента ползвам такъв и съм супер доволен. Незнма колко хора знаят, че ако имаш що-годе добър компютър можеш да имаш POD за 250-300 лв. Аз ползвам http://line6.com/toneportkb37/. Това е мулти интерфейс, който представлява едновременно звукова карта, миди клавиатура и ефект процесор. Цената му е около 300 лв. за още $99 си купупих ъпгрейд, които ми дава всичко, което го има и в професионалния POD. Има и по-евтини интерфейси които излизат около $100 + $100 за упгрейда и получавате за $200 доста добър процесор за рок и метъл - за бас, китара и вокал. Недостатъка е единствено това, че всичко минава през процесора на компятъра т.е. трябва да имате копютър с добри параметри, но ако вече го имате това е доста добър вариант. Аз лично си играх доста и успях да докарам звук почти едно към едно като Annihilator и Savatage, Stratovarius. Пробвал съм всякакви други софтуерни плъгини, но никой не може да се сравни с този. А ето какво може да направи човек който наистина знае какво прави
  4. То малко взе да става като реалити шоу , но се чух преди малко с майката на девойката и по нейни думи момичето се занимава сериозно от 2 години даже има някакви изяви. Казвам го в за да изгладя дори и най-малките съмнения, че китарата може би не е отишла в най-подходящия човек.
  5. http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?...tab=AllFeedback Съдете сами. 730 продажби и нито един негативен фийдбек. Аз се занимавах доскоро с поръчки от ибей и смело мога да заявя, че рядко се среща толкова добър рейтинг. Естествено това е само мнение. Не мога да дам гаранции, но със сигурност фирмата е истинска. Ако искаш щто-годе някаква сигурност плати им през paypal. И в никакъв случай не им давай да го пращат с обикновена поща. Другото което трябва да имаш в предвид е, че като дойде китарата тук се плаща мито и ДДС което вдига цената с 30%. Ако имаш връзки на митница може и да минеш с по-малко.
  6. Ей много и върви на това момиче Току що получих следното ЛС: "Здравей, Искренни поздравления за инициативата. Ако случайно момичето, което спечели няма къде да включи тази китара, мога да предложа да включим към пакета и един Pocket POD нa Line6, който ми се мотае наоколо." Незнам какво да кажа. После кажете, че нямало господ В момента си има китара, кейс, струни, кабел и ефект в който да включи китарата. От тук нататък свирене му е майката
  7. Утре ще мина да взема и струните от yotzzo за да ги добавя и тях.
  8. Очакваме в скоро време да постнеш нещо да чуем
  9. Китарата е вече в кейса. Момичето е от Севлиево и понеже с жена ми пътуваме утре за Казанлък може лично да и я занеса. Опасенията ми че има проблрми с грифа се оказаха неоснователни така че всичко е наред.
  10. Вече е изтеглен Как стана всичко: 1.Подбрах хората. 2.Написах скрипт на PHP за случайно теглене. 3.Извиках линк към скрипта в браузера и натиснах ентер. И се оказа, че на жените им върви днес. Падна се на Monny. Тя не е писала много в темета, но това е което ми е писала на лично още първия ден: "здрасти. Пиша ти относно китарата, която подаряваш.... регистрирах се току що, защото един приятел ми каза за твоята тема. Става въпрос че много обичам да свиря на китара,а нямам. Постоянно ходя да досаждам за една приятелка и вече ми е неудобно, а много ми се свири. Сигурно много хора ще ти пишат, незнам наистина как да грабна вниманието ти, но наистина съм добра и се научих и искам да продължа....Това е. Нямам намерение да се отказвам или нещо подобно... ще се радвам ако успея някакси да си я спечеля един вид. Ще се надявам много!!!!!!!! Това е от мене! чаоо ! smile.gif)))) МОНИКА" Мисля че избора е добър. Както казах съдбата си знае работата. Надявам се китарата да се протърка от свирене и някой ден да и чуем звъка тук. Нека момичето да се обади да уредим връчването. Ще я насърча да следи по-често форума, защото има какво да научи и ако някой ден забележи, че китарата се е заседяла твърде дълго в ъгъла да я предаде на следващия. Надявам се тази инициатива да не остане единствена. Замислете се какво печелите като си трупате инструменти и техника в къщи и дали не е по-добре те да бъдат използвани от някой вмесо да събират прах.
  11. Затварям приемането на кандидатурите сега. Който ял - ял, Койот спал - спал. Който е..л - е..л.
  12. Токущо взех кейса. Уникален е. Изглежда като чисто нов. Този който вземе китарата трябва да бъде много благодарен на EAmechaniX
  13. Принципно няма значение дали са се регнали заради темата. После ще ги проверяваме за други работи то е ясно.
  14. Най-добре ще е да го направим в петък (утре) към 11 за да мога да я пусна по Еконт ако човека не е от София и да и скъса гъза от свирене по време на празниците
  15. Аз лично от злоупотреби не се проитеснявам. Ами мислех да е след седмица финала ма мове би ще го направим в петък,че после идват празници.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.